مجله سلپز
مجله سلپز
- سلپز
- 16 اردیبهشت 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
بهترین قنادی های مشهد
مشخصات بهترین قنادی های مشهد اسامی قنادی طوسی، قنادی طباطبایی، قنادی خروس قندی، قنادی آنسه، قنادی رضاشهر مزایا استفاده
- سلپز
- 16 اردیبهشت 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
سفارش غذا تعداد بالا در مشهد
نحوه سفارش غذا تعداد بالا برای سفارش غذا تعداد بالا، باید با مرکز تهیه غذا، رستوران یا کترینگ، قرارداد
سفارش غذا از کترینگ در مشهد
کترینگ چیست؟ کترینگ یک روند تهیه غذا و ارائه آن به مشتریان در مکانی خارج از محل خود کترینگ است.
- سلپز
- 15 اردیبهشت 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
بهترین رستوران های مشهد
مشخصات بهترین رستوران های مشهد ویژگیها کیفیت بالا، پخت اصولی، تنوع در منوی غذایی، پرسنل مجرب، قیمت مناسب نکات
- سلپز
- 15 اردیبهشت 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
تهیه غذای مراسم ترحیم در مشهد
مورد توضیحات انواع غذاها از جمله امکانات غذایی میتوان به غذاهایی مانند قرمه سبزی، آشهای مختلف، کباب و سایر
- سلپز
- 8 اردیبهشت 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
انواع خورشت ایرانی
مشخصات انواع خورشت ایرانی انواع خورشت با گوشت قرمز خورشت قیمه، خورشت قورمه سبزی، خورش بامیه با گوشت، خورش
- سلپز
- 8 فروردین 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
معرفی انواع پیش غذای مجلسی و مهمانی (ساده و لاکچری)
معرفی پیش غذاهای مجلسی ایرانی به طور کلی فرهنگ سرو پیش غذا، از فرهنگ اروپایی گرفته شده است، چون غذایی
- سلپز
- 6 فروردین 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
انواع غذا کنار برنج
انواع خورشت ایرانی در کنار برنج، لذیذ اما وقت گیر برای تهیه انواع خورشت ایرانی در کنار برنج شما نیاز
- سلپز
- 4 فروردین 1403
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
غذاهای سنتی مشهد
شله گوشت مشهدی، میراث ملی شله یا شوله گوشت مشهدی از غذاهای اصیل مشهد و ایران میباشد. تاریخ ابذاع و
- سلپز
- 17 اسفند 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
لیست غذاهای ایرانی
انواع غذای ایرانی بهطورکلی غذاهای سنتی-ایرانی در انواع زیر دستهبندی میشوند. خورشت ایرانی آش چلو و پلو کباب دلمه کوفته
- سلپز
- 15 اسفند 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
انواع پلوهای مخلوط ایرانی
هر کدام از انواع پلوهای مخلوط ایرانی دارای دستور مخصوص به خود هستند. بنابراین اگر میخواهید با انواع پلوهای مخلوط
- سلپز
- 16 بهمن 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
سفارش غذای مجالس و مراسم در مشهد
دسته بندی غذاها و نوشیدنیها پیشنویس – نوشیدنیهای متنوع – سوشی یا مینیساندویچها – میوهها و سبزیجات تزیینی پیش
- سلپز
- 16 بهمن 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
سفارش غذای مدارس در مشهد
Attributes Description Varied and
- سلپز
- 16 بهمن 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه خیارشور در خانه
مقدار مواد لازم خیار قلمی ریز ۱ کیلوگرم سرکه سفید ۱ لیوان فلفل تند ۳ عدد سیر ۵ عدد
- سلپز
- 16 بهمن 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه 5 فینگرفود مخصوص مهمانی ها
نوع فینگر فود توضیحات نکات برگزاری پیتزا انواع مختلفی از پیتزاهای گوشتی، سبزیجات یا مخلوط را آماده کنید. پیتزاها
- سلپز
- 9 بهمن 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
سفارش غذای ارزان در مشهد
راهنمای سفارش غذای ارزان در مشهد مشهد به دلیل اینکه یکی از قطبهای توریستی ایران است، همه روزه شاهد ورود
- سلپز
- 9 بهمن 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
تامین غذای ادارات در مشهد
مزایای سفارش غذای ادارات از کترینگ سفارش از کترینگ برای ادارات میتواند مزایایی داشته باشد که شما را ترغیب
- سلپز
- 30 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
انواع غذا با سیب زمینی، ساده و فوری
لیست 42 غذا با سیب زمینی، راحت و لذیذ در ادامه لیست 50 غذای راحت و خوش طعم را
- سلپز
- 17 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
ناهار چی بپزم؟
لیست غذاهای مناسب برای وعده ناهار این لیست با غذاهای شروع میشود که غالبا گوشتی و یا خورشتی هستند و
- سلپز
- 15 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه پیراشکی گوشت
مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت مواد لازم برای پیراشکی گوشت مناسب 4 نفر است. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰
- سلپز
- 13 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه کباب مرغ تابه ای
مواد لازم برای تهیه کباب مرغ تابه ای سینه و ران مرغ: ۴ تکه پیاز ۱: عدد متوسط سیر: ۲
- سلپز
- 12 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه کتلت
طرز تهیه کتلت گوشت مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت مناسب 4 نفر است.
- سلپز
- 10 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت مرغ
مواد لازم رولت مرغ سینه و ران مرغ، پیاز، تخم مرغ، هویج آبپز، آرد سوخاری و … مدت زمان
- سلپز
- 8 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه سوپ دال عدس
مواد لازم عذس، سیب زمینی، پیاز، گوجه، سیر، زنجبیل، عصاره گوشت، کدوسبز، روغن و نمک کالری در هر 100
- سلپز
- 7 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه همبرگر سویا
مواد لازم برای تهیه همبرگر سویا سویا: ۱۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد متوسط آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری سبزی معطر: ۲
- سلپز
- 7 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
شام چی بپزم؟
لیست غذا برای شام سوپ، آش، پیراشکی، برنج، انواع خوراک، انواع فست فود بهترین زمان خوردن شام 3 ساعت
- سلپز
- 6 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
کترینگ چیست؟ تفاوت کترینگ با رستوران
کترینگ به چه معناست؟ کترینگ به معنای ارائه خدمات غذایی در محیطهایی خارج از رستوران است. در این نوع خدمات،
- سلپز
- 4 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
تهیه کالباس خانگی
مواد اولیه قارچ، سیر، گوشت قرمز و مرغ، آرد گندم و… فواید و مزایا حاوی ویتامین b، آهن، کربوهیدرات
- سلپز
- 3 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
بهترین قرمه سبزی مشهد
طرز تهیه بهترین قرمه سبزی مشهد قرمه سبزی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی بهحساب میآید که با طعم خاص
- سلپز
- 2 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
لیست غذاهای نونی
انواع غذاهای نونی غذاهای نونی بسیار متنوع بوده و هر کدام از آنها غنی از مواد معدنی، کربوهیدرات، پروتئین
- سلپز
- 1 آذر 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
بهترین کباب برگ مخصوص مشهد
ویژگی گوشت برای کباب برگ مخصوص گوشت راسته گوسفند، بدون استخوان، بدون چربی بهترین مواد برای طعمدار کردن کباب
- سلپز
- 30 آبان 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
طرز تهیه کوفته تبریزی
مواد لازم برای کوفته تبریزی کوفته تبریزی یک منبع غنی از تمام مواد معدنی، کربوهیدرات، حبوبات و پروتئین است. شاید
- سلپز
- 29 آبان 1402
- بدون نظر
- آموزش آشپزی
بهترین جوجه کباب مشهد
ویژگیهای مرغ برای جوجه کباب مجلسی مرغ با وزن کم و ابعاد کوچک بهترین مواد برای طعمدار کردن جوجه
مجله آشپزی
در این مجله آشپزی از بهترین کترینگ مشهد، سلپز، آموزش کامل انواع غذای ایرانی و فرنگی شامل انواع خوراک، انواع برنج، انواع خورشت، غذاهای فست فودی و … میپردازیم.
در بلاگ آموزشی آشپزی سلپز، تمامی موارد به صورت گام به گام به شما آموزش داده می شود. همچنین در مجله آشپزی سلپز در خصوص برترین رستوران ها سطح مشهد و کشور صحبت می کنیم.
آموزش آشپزی ساده
مقالات آموزشی آشپزی کترینگ سلپز، سعی در ارائه، دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی براساس ذائقه های مختلف کرده است. تمامی دستور طرز پخت غذا، براساس استاندارد رستوران ها و آشپزخانه های بزرگ ایران و جهان نوشته شده اند.
لیست بهترین دستورات آشپزی سلپز
- انواع خورشت ها ایرانی از قبیل قرمه سبزی، قیمه، خورشت بادمجان، بامیه و …
- دستور پخت انواع غذاهای پلویی چون مخلوط پلو، عدس پلو، لوبیا پلو و …
- طرز پخت انواع خوراک مرغ، خوراک جوجه کباب، حوراک لوبیا قرمز و …
- انواع سوپ از جمله سوپ جو، سوپ دال عدس، سوپ قارچ و انواع آش چون آش رشته، آش گندم و …
- وکلی غذاهای ایرانی و فرنگی به همراه نکات و ترفند های ویژه
ترفندهای آشپزی
در پختن هر غذا ایرانی و فرنگی، ترفند و نکاتی وجود دارد که اگر رعایت شوند، طعم دلچسب تری را خواهیم چشید. در مجله آشپزی سلپز به برخی از بهترین ترفندها و نکات آموزشی در خصوص آشپزی و طبخ غذایی خوشمزه و خوش عطر خواهیم پرداخت.
در این باره چند ترفند کاربردی را مرور می کنیم:
به هنگام پختن غذا اگر نیاز به سرخ کردن یا تفت دادن پیاز یا سیر داشتید، این نکته را بدانید که ابتدا باید پیاز را با روغن به خوبی تفت دهید تا نرم شود و پس از یک سر تفت کوتاه پیاز، اقدام به اضافه کردن سیر به محصول غذایی کنید.
اگر قصد دارید برای صبحانه نیمرو و املت بخورید، اما به هنگام شکستن تخم مرغ یک تکه کوچکی از پوست آن در ماهیتابه باقی میماند. کافیست با همان پوست تخم مرغی که به صورت سالم در دست دارید، پوسته کوچک داخل ظرف را جدا کنید.
به هنگام طبخ ماکارونی، تا زمانیکه آب داخل قابلمه به جوش نیامده، ماکارونی را به آن اضافه نکنید. علت آن این است که اگر ماکارونی را وارد آب ولرم بریزید، ممکن است ماکارونی های خام به هم بچسبند.