مجله سلپز
راهنما آشپزی و دستور پخت انواع غذاهای ایرانی
مجله آشپزی
در این مجله آشپزی از بهترین کترینگ مشهد، سلپز، آموزش کامل انواع غذای ایرانی و فرنگی شامل انواع خوراک، انواع برنج، انواع خورشت، غذاهای فست فودی و … میپردازیم.
در بلاگ آموزشی آشپزی سلپز، تمامی موارد به صورت گام به گام به شما آموزش داده می شود. همچنین در مجله آشپزی سلپز در خصوص برترین رستوران ها سطح مشهد و کشور صحبت می کنیم.
آموزش آشپزی ساده
مقالات آموزشی آشپزی کترینگ سلپز، سعی در ارائه، دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی براساس ذائقه های مختلف کرده است. تمامی دستور طرز پخت غذا، براساس استاندارد رستوران ها و آشپزخانه های بزرگ ایران و جهان نوشته شده اند.
لیست بهترین دستورات آشپزی سلپز
- انواع خورشت ها ایرانی از قبیل قرمه سبزی، قیمه، خورشت بادمجان، بامیه و …
- دستور پخت انواع غذاهای پلویی چون مخلوط پلو، عدس پلو، لوبیا پلو و …
- طرز پخت انواع خوراک مرغ، خوراک جوجه کباب، حوراک لوبیا قرمز و …
- انواع سوپ از جمله سوپ جو، سوپ دال عدس، سوپ قارچ و انواع آش چون آش رشته، آش گندم و …
- وکلی غذاهای ایرانی و فرنگی به همراه نکات و ترفند های ویژه
ترفندهای آشپزی
در پختن هر غذا ایرانی و فرنگی، ترفند و نکاتی وجود دارد که اگر رعایت شوند، طعم دلچسب تری را خواهیم چشید. در مجله آشپزی سلپز به برخی از بهترین ترفندها و نکات آموزشی در خصوص آشپزی و طبخ غذایی خوشمزه و خوش عطر خواهیم پرداخت.
در این باره چند ترفند کاربردی را مرور می کنیم:
به هنگام پختن غذا اگر نیاز به سرخ کردن یا تفت دادن پیاز یا سیر داشتید، این نکته را بدانید که ابتدا باید پیاز را با روغن به خوبی تفت دهید تا نرم شود و پس از یک سر تفت کوتاه پیاز، اقدام به اضافه کردن سیر به محصول غذایی کنید.
اگر قصد دارید برای صبحانه نیمرو و املت بخورید، اما به هنگام شکستن تخم مرغ یک تکه کوچکی از پوست آن در ماهیتابه باقی میماند. کافیست با همان پوست تخم مرغی که به صورت سالم در دست دارید، پوسته کوچک داخل ظرف را جدا کنید.
به هنگام طبخ ماکارونی، تا زمانیکه آب داخل قابلمه به جوش نیامده، ماکارونی را به آن اضافه نکنید. علت آن این است که اگر ماکارونی را وارد آب ولرم بریزید، ممکن است ماکارونی های خام به هم بچسبند.