معرفی پیش غذاهای مجلسی ایرانی
به طور کلی فرهنگ سرو پیش غذا، از فرهنگ اروپایی گرفته شده است، چون غذایی ایرانی به اندازه کافی غنی و سنگین است و برای سیر شدن کافیست، اما به مرور زمان و با تبادل فرهنگ بین کشورها، سرو پیش غذا نیز در ایران رواج پیدا کرده است. در این جا چند نمونه غذا به سبک ایرانی، که به عنوان پیش غذا می توانند استفاده شوند، معرفی میکنیم.
سوپ جو قرمز با مرغ
اولین و مهم ترین پیش غذا که تقریبا در همه جای دنیا از جمله کشور خودمان، مرسوم است، سوپ است. سوپ می تواند در انواع مختلفی پخت شود: سوپ جو، سوپ شیر و قارچ، سوپ مرغ، سوپ سبزیجات و… را می توانید با خیال راحت به عنوان پیش غذا سرو کنید.
برای پخت این غذا به این مواد نیاز دارید:
- جو پوست کنده: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
- مرغ: ۱/۲ سینه کامل
- هویج: ۱ عدد متوسط
- پیاز: دو عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه: ۵ تا ۶ شاخه
- زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
- روغن مایع یا کره: به اندازه کافی
حلیم بادمجان ساده
از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی حلیم بادمجان است که بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. در این جا به طور مختصر روش پخت آن را برایتان شرح داده ایم:
برای پخت این غذا به این مواد نیاز دارید:
- بادمجان: دو کیلو
- عدسی: یک لیوان
- گوشت گردن: ۳۰۰ گرم
- پیاز: سه عدد
- دارچین: نصف قاشق چایخوری (یا ۱ عدد چوب دارچین)
- نعناع خشک: دو قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- کشک: یک پیمانه
- سیر: سه تا چهار حبه
- مغز گردو خرد شده: یک فنجان
طرز تهیه پخت حلیم بادمجان ساده
ابتدا بادمجان ها را گریل کنید تا اندازه ای که پوست آن به راحتی با دست جدا شود. سپس پیاز و سیر خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تف می دهیم تا طلایی شود. در این زمان بادمجان های گریل شده را با غذا ساز له می کنیم و اگر بافت آن به خوبی نرم شده بود، از چنگال هم می توانید استفاده کنید. پس از آماده شدن سیر و پیاز بادمجان ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا طعم سیر پیاز به خورد بادمجان ها برود پس از این که کمی بادمجان عا سرخ شد مغز گردو را اضافه میکنیم. حلیم بادمجان هارا با نان تیلیت شده و سبزی سرو کنید.
سفارش بهترین غذای ایرانی
- کیفیت عالی
- برنج ایرانی
- بهترین گوشت
- کباب با زغال
- ته دیگ بی نظیر
کوفته گوشت و هویج ساده
یک غذای ساده و راحت و بسیار خوشمزه که هم می توانید به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی از آن استفاده کنید البته این انتخاب بستگی به اندازه کوفته دارد. اندازه کوفته برای پیش غذا کوچک تر است.
برای پخت این غذا به این مواد نیاز دارید:
- هویج: ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- زرشک: ¼ پیمانه
- آلو: ۵ عدد
- پیاز: ۳ عدد
- آب گرم: ۳ لیوان
- تخم مرغ: ۱ عدد
- نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
دلمه فلفل دلمه ای
اگر به دنبال یک پیش غذای مجلسی هستید که اصالت ایرانی هم داشته باشد، به هیچ عنوان نباید از از فلفل دلمه ای شکم پر یا دلمه فلفل دلمه ای غافل شوید.
برای پخت این غذا به این مواد نیاز دارید:
- فلفل دلمه ای: ۸ عدد
- برنج: ۱٫۵ پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
- لپه: نصف پیمانه
- سبزی دلمه: ۳۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
- کره: ۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
پیش غذای لاکچری، خاص و فوری
اگر به دنبال پخت پیش غذای لاکچری و جدید هستید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.
ایتالیا، مهد غذاهای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. مطمئن باشید بی شک هیچ گاه از این که یک پیش غذای ایتالیایی را برای مهمانی خود انتخاب کنید، پشیمان نخواهید شد.
انواع پیش غذاهای ایتالیایی
بروسکتای مرغ
بروسکتا یا بروشتا، یک غذای ساده و کم هزینه ایتالیایی با طعمی فوق العاده است که زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.
برای پخت بروسکتای مرغ به این مواد نیاز دارید:
- نان باگت: ۲ عدد
- سینه مرغ: ۱ عدد
- روغن زیتون: ۴ ق سوپ خوری
- پنیر: ۱ پیمانه
- سیر: ۳ حبه
- سرکه بالزامیک: ۲ ق غذا خوری
- اورگانو: ۱ ق غذا خوری
- ریحان: ۱ مشت
- گوجه: ۲ عدد
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
سالاد سزار
تقریبا کمتر کسی است که طعم فوق العاده سالاد سزار را نپسندد. سالاد سزار به عنوان یکی از معروف ترین پیش غذاهای ایتالیایی معرفی می شود.
مواد لازم سالاد:
- کاهو پیچ یا کاهو معمولی: یک بته
- فیله یا سینه مرغ: یک عدد
- نان تست: ۵ عدد
- کره: ۲۰ گرم
- زیتون حلقه ای: به میران دلخواه
- گوجه گیلاسی یا معمولی: به میران دلخواه
- پنیر پارمسان: به میران دلخواه
- روغن زیتون (برای مرینیت نان تست): ۴-۵ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده (برای مرینیت نان تست): ۵-۶ حبه
- پیاز خرد شده: یک عدد
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز: (برای
- مرینیت مرغ) از هر کدام یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون: (برای مرینیت مرغ) یک استکان کوچک
- آب لیمو ترش: (برای مرینیت مرغ) دو قاشق غذاخوری
کراستینی
کراستینی یه پیش غذای معروف ایتالیایی است که در هر فصل از سال، با میوه جات و سبزیجات آن هماهنگ می شود.این غذا زمان پخت کمی نیاز دارد اما قسمت اصلی این غذا نان است که میتواند هم نان تست باشد و هم نان باگت.
مواد لازم برای پخت کراستینی:
- بادمجان: ۲ عدد
- سیب زمینی: ۲ عدد
- فلفل دلمه: ۱/۴ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ ق مربا خوری
- پنیر پارمزان: ۱ ق مربا خوری
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- نان فرانسوی یا جو یا تست: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
معرفی چند پیش غذای معروف فرانسوی
فرانسوی ها بسیار به غذا و پیش غذا اهمیت میدهند. بیشتر مردم فرانسه زمان نسبتا زیادی در طول روز را صرف خوردن وعده های غذایی میکنند. غذاها و پیش غذاهای فرانسوی بسیار لاکچری و خاص هستند.
سوفله
یک پیش غذای راحت، و البته خوشمزه و سازگار با مذاق ایرانی که احتمالا شما هم مزه آن را چشیده اید. این پیش غذا که پخت آن هم بسیار ساده و راحت است از پنیر ترکیب شده با سفیده تخم مرغ، شیر، شکر، آرد و کره پخته می شود.
کرپ
کرپ ها را می توانید با انواع مختلفی به عنوان پیش غذا درست کنید. کرپ یک لایه نازک است که با مواد پنکیک یعنی آرد،تخم مرغ، شیر و شکر درست میشود. میتوانید برای لایه داخلی از شکلات بنماری شده یا نوتلا به همراه تکه های میوه استفاده کنید اما اگر میخواهید محتویات درون آن را از ژامبون، تخم مرغ و سبزی های تازه پر کنید، شکر را از کرپ حذف کنید.
کوئل
کوئل هم یک پیش غذای فرانسوی بوده که بافت نرمی دارد و البته بسیار هم پیش غذای لاکچری محسوب می شود که می تواند تجربه اول مهمان های شما باشد. کوئل هم می تواند به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو شود.
مواد لازم برای پخت کوئل: هر نوع گوشت(گوشت چرخی،ماهی و یا مرغ )، سبزی تازه، آرد سوخاری، تخم مرغ و خامه
این غذا به حالت پیراشکی که داخل آن مواد دارد، پخت می شود.
از دیگر پیش غذا های فرانسوی میتوان موارد زیر را نام برد:
- وول آئوونت
- رولت سوسیس
- سالاد لیونایز
بهترین پیش غذا برای مهمانی
در نهایت یک لیست از بهترین پیش غذاهایی که میتوانید برای مهمانی خود آماده کنید را برایتان تهیه کرده ایم که می توانید هر کدام را با توجه به مراسم، تعداد مهمان ها و هزینه ای که در نظر دارید، برای رنگین تر کردن سفره خود استفاده کنید.
انواع فینگر فود ها
- فینگر فود کالباس و پنیر
- پنیر و زیتون مزه دار شده
- کیک مرغ
- لقمه مرغ و سیب زمینی
- کراکت مرغ و پنیر
- دلمه قارچ یا قارچ شکم پر
- فینگر فود سبزیجات
- ناگت مرغ
- شنیسل
- بال مرغ مزه دار شده
انواع سوپ
- سوپ سبزیجات
- سوپ قارچ
- سوپ شیر
- سوپ جو
- سوپ مرغ
سالاد ها
- سالاد سزار
- سالاد ماکارونی
- سرو سالاد الویه الویه به صورت فینگر فودی
- سالاد کاهو و پنیر
انواع ناگت مرغ، شنیسل، بال مرغ مزه دار شده
انواع دیپ ها
- حمص
- دیپ بادمجان
انواع پیش غذاهای لاکچری
- فینگر فود کالباس و پنیر
- اسلایدر بوقلمون تریاکی
- گواکاموله خانگی (دیپ مکزیکی)
- رول هالوپینو تند و شیرین
- بشقاب پنیر و زیتون مزه دار شده
- بشقاب پنیر و زیتون مزه دار شده
- کاناپه خیار
- سالاد مرغ و کرنبری
- لقمه مرغ کنجدی
جان کلام
اگر میخواهید سفره یا میزهای رنگین داشته باشید و دل و هوش مهمانتان را ببرید توصیه میکنیم از تهیه پیش غذاهای کوچک و لاکچری فراموش نکنید. در این مقاله سعی کردیم لیست کاملی از انواع پیش غذاها برای شما تهیه کنیم تا ایده های جذابی برای پخت پیش غذا برای مهمانی داشته باشید. سپاس از همراهی شما با مجله سلپز!
برای تهیه انواع غذاهای ایرانی، پلو و چلو که با بهترین کیفیت و مواد غذایی تازه که زیر نظر سرآشپزان حرفه ای تهیه و پخت می شود، کافیست به مجموعه سلپز مراجعه کنید تا از تجربه یک طعم بی نظیر لذت ببرید. برای دیدن منو سلپز و سفارش آنلاین با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
- چه پیش غذایی را برای مهمانی انتخاب کنیم؟
بهترین انتخاب برای پیش غذا، غذایی است که سبک باشد و در عین حال تزئین شده و زیبا هم به نظر برسد. - مرسوم ترین پیش غذا برای مهمانی کدام است؟
سوپ و سرو انواع سالاد معمولا به پیش غذا مرسوم تر هستند. - چه پیش غذاهایی لاکچری تر هستند؟
سالاد سزار، سوفله، کوئل فرانسوی و فینگر فود ها می توانند انتخاب خوبی برای سرو یک پیش غذای لاکچری باشند.