طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

در روغن زیتون شما از چه نوع زیتونی استفاده شده است؟

ذرت
سرفصل مقاله

آیا تا به حال وقتی روغن زیتون را در تابه می‌ریزید یا روی سالاد می‌پاشید، به این فکر کرده‌اید که چه نوع زیتونی در آن بطری وجود دارد؟ دنیای روغن زیتون غنی و متنوع است و انعکاسی از تاریخ و فرهنگ متنوع کشت زیتون در سراسر دریای مدیترانه و فراتر از آن است.

از بین انواع مختلف زیتون، زیتون پیکوال محبوب‌ترین نوع است و تقریباً یک سوم تولید روغن زیتون جهان را تشکیل می‌دهد. زیتون پیکوال که ریشه در منطقه آندلس اسپانیا دارد، به دلیل طعم غنی و بازدهی بالای روغن، انتخابی محبوب برای بسیاری از تولیدکنندگان است.

در بین انواع مختلف زیتون، زیتون پیکوال از همه برتر است و تقریباً یک سوم تولید روغن زیتون جهان را به خود اختصاص داده است.

طعم روغن زیتون پیکوال منحصر به فرد است و طعم میوه‌ای و تلخی ملایمی دارد که طعم بسیاری از غذاها را بهتر می‌کند. این همه کاره بودن، این روغن را برای سس سالاد، چاشنی‌ها و … مناسب می‌کند. شناخت نوع زیتون در روغن زیتون می‌تواند خلاقیت‌های آشپزی شما را ارتقا داده و قدردانی شما از این ماده غذایی کهن را افزایش دهد.

انواع زیتون

با اینکه زیتون پیکوال در دنیای روغن زیتون غالب است، اما بسیاری از انواع دیگر هم لایق توجه هستند. برای مثال، زیتون آربکینا را در نظر بگیرید. این گوهرهای کاتالونیا در اسپانیا، حدود 10 درصد از تولید جهانی را تشکیل می‌دهند و به خاطر طعم لطیف و شیرین‌شان مشهورند و آنها را برای روغن زیتون بکر و سبک ایده‌آل می‌سازد. سپس زیتون هوجیبلانکا وجود دارد که به خاطر طعم ظریف سیب‌مانندش شناخته شده است، گرچه از پیکوال و آربکینا روغن کمتری تولید می‌کند.

و زیتون ایتالیایی را هم فراموش نکنیم. هر یک از این انواع زیتون (لقینو، فران‌تویو و کوراتینا) طعم منحصر به فردی ارائه می دهند. لقینو طعم ملایم و لطیفی دارد، فران‌تویو عطر و طعم گیاهی عمیقی به روغن می بخشد و کوراتینا به خاطر طعم قوی و غلظت بالای پلی‌فنول (آنتی‌اکسیدان های قدرتمند که برای سلامتی مفید هستند) شناخته شده است.

نحوه تشخیص نوع زیتون

درباره ی زیتون های موجود در روغن زیتون کنجکاو هستید؟ از روی برچسب روی بطری شروع کنید.روغن‌های با کیفیت اغلب انواع زیتون‌های به کار رفته در تولیدشان را نشان می‌دهند که تشخیص آن‌ها را آسان می‌کند. به منطقه‌ی جغرافیایی تولید روغن توجه کنید که می‌تواند اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهد؛ مثلاً، روغن‌های تولیدی در اندلس احتمالا حاوی زیتون‌های محبوب محلی مانند پیکوال یا هوخی بلانکا هستند.

روغن‌های باکیفیت اغلب نشان می‌دهند از چه نوع زیتون‌هایی تولید شده‌اند و به این ترتیب، شناسایی آن‌ها راحت‌تر می‌شود. محل تولید را بررسی کنید زیرا این هم می‌تواند سرنخ‌هایی را به شما بدهد.

همچنین میتوانید در غذاهای خود از روغن های دیگر مثل روغن آووکادو، روغن پالم و یا روغن سویا که ارزان ترین روغن پخت و پز است، استفاده کنید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد