طعم، عشق و مزه

طعم، عشق و مزه
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین خورشت آلو در مشهد

بهترین خورشت آلو در مشهد را می‌توان با مواد خوش طعم مختلفی تهیه کرد. ساده‌ترین آن با مرغ، آلو، پیاز، رب و چاشنی‌های مختلف تهیه می‌شود. شما می‌توانید به آن اسفناج اضافه کرده و آن را تبدیل به خورشت آلو اسفناج کنید یا به جای اسفناج، سیب و هویج به کار ببرید و یک خورشت شیرین برای ناهار یا شام بپزید. در این مقاله وب‌سایت سلپز، چندین دستور پخت خورشت آلو را برای شما آماده کرده‌ایم که همه آنها در نوع خود «بهترین» به شمار می‌آیند. با ما همراه شوید تا نحوه پخت تمامی آنها را برای شما مرحله به مرحله بگوییم.

بهترین خورشت آلو در مشهد
سرفصل مقاله

بهترین خورشت آلو در مشهد با آلو بخارا

آلو بخارا یکی از آلوهای محبوب خورشتی است و کاربردهای مختلفی دارد و حیف است اگر برای خودش خورشت مخصوصی نداشته باشد. بهترین خورشت آلو در مشهد را می‌توانید با این آلو تهیه کنید. این دستور پخت برای 4 نفر بوده و در حدود یک ساعت و 30 دقیقه به پخت نیاز دارد.

مواد لازم:

مرغ یا گوشت گوسفندی 400 گرم
آلو بخارا 150 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ (نگینی خرد شده)
زعفران دم‌کرده 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن 2 قاشق غذاخوری
آب 2 لیوان

 

مراحل پخت بهترین خورشت آلو در مشهد

برای شروع پخت بهترین خورشت آلو در مشهد پیازهایی که از قبل نگینی خرد کرده‌اید، را در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت یا مرغ را اضافه کرده و با زردچوبه و فلفل تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. 2 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت یا مرغ نیم‌پز شود. آلو بخارا را به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. در 10 دقیقه آخر، زعفران و نمک را اضافه کنید. در نهایت، این خورشت خوشمزه را با برنج سرو کنید.

خورشت آلو هویج با مرغ

بهترین خورشت آلو در مشهد را می‌توانید با مرغ و هویج هم تهیه کنید. برای تهیه آن به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

مرغ 4 تکه
آلو بخارا 100 گرم
هویج 2 عدد (به صورت خلالی برش داده شده)
پیاز 1 عدد بزرگ
زعفران دم‌کرده 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
روغن 2 قاشق غذاخوری
آب 2 لیوان

 

دستور پخت این خورشت آلو تقریباً مشابه با دستور قبلی است، تنها لازم است پس از تفت دادن پیازها، مرغ را همراه با چاشنی‌ها اضافه کنید. سپس، هویج خلالی را به آن اضافه کرده و تفت دهید. پس از آن تنها لازم است رب و 2 لیوان آب را اضافه کنید تا مرغ بپزد و آلوها را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورشت آلو

در این خورشت اغلب از آلو بخارا استفاده می کنند امّا می توانید آلوی جنگلی و قیصی را نیز امتحان کنید

خورشت مرغ و آلو بدون روغن

اگر بخواهیم این خورشت را بدون روغن تهیه کنیم، چطور باید این کار را انجام دهیم؟ مواد لازم برای این دستور از بهترین خورشت آلو در مشهد مشابه با دستور اول است؛ اما روغن را باید حذف کنید.

برای پخت آن، پیاز را همراه با آب در قابلمه ریخته و با گذاشتن در قابلمه اجازه می‌دهیم تا سبک و پخته شود. چاشنی‌ها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس، مرغ را تکه‌تکه کرده و در قابلمه کنار پیاز ریخته و اجازه می‌دهیم تا مغزپخت شود. زمانی که مرغ رنگ گرفت، آب را همراه با الو بخارا اضافه می‌کنیم.

زمانی که خورشت جا افتاد، کمی هم زعفران به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بگیرید.

خورشت سیب، هویج و آلو

در این دستور از بهترین خورشت آلو در مشهد به 1 عدد سیب زرد خلالی همراه با مواد گفته شده در دستور خورشت آلو هویج با مرغ نیاز دارید. مراحل و دستور تهیه آن به این صورت خواهد بود:

  • پیاز را در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  • گوشت یا مرغ را اضافه کرده و با ادویه‌ها تفت دهید.
  • هویج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید خورشت نیم‌پز شود.
  • در نیم ساعت آخر، سیب و آلو را اضافه کنید.
  • زعفران و نمک را در پایان اضافه کرده و با برنج سرو کنید.

خورشت آلو اسفناج

یکی از دستورهای بهترین خورشت آلو در مشهد، خورشت آلو اسفناج است که با مواد زیر می‌توانید آن را آماده کنید.

  • گوشت خورشتی: 400 گرم
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • اسفناج: 300 گرم (خرد شده)
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • سیر: 2 حبه (ریز خرد شده)
  • زعفران دم‌کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 لیوان

خورشت آلو اسفناج یک غذای اصیل ایرانی است که طعمی ملس یا ترش دارد. برای تهیه آن، ابتدا پیاز را سرخ کرده، سپس گوشت خورشتی را اضافه و تفت می‌دهیم. پس از افزودن ادویه‌ها، آب را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم گوشت بپزد. در این میان، اسفناج خرد شده را بدون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود. وقتی گوشت نیم‌پز شد، اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و در ۳۰ دقیقه پایانی، آلو بخارا و رب انار را می‌ریزیم تا خورشت جا بیفتد. این خورشت مقوی را می‌توان با برنج سفید و لیموترش تازه سرو کرد.

جمع‌بندی

در این مقاله از وب‌سایت سلپز، چندین دستور پخت برای تهیه بهترین خورشت آلو در مشهد را معرفی کردیم. خورشت آلو را می‌توان با ترکیبات مختلفی مانند مرغ، گوشت، آلو بخارا، اسفناج، هویج و سیب تهیه کرد. اگر هنوز می‌پرسید «برای شام چی بپزم؟» پیشنهاد می‌کنیم یکی از دستورهایی که معرفی کرده‌ایم را انتخاب کنید یا به مجله سلپز سری بزنید چرا که انواع دستور پخت از طرز تهیه شامی کبابی تا خورشت کرفس را در آن پیدا خواهید کرد.

  • برای تهیه خورشت آلو از چه نوع آلوهایی می‌توان استفاده کرد؟

    آلو بخارا محبوب‌ترین گزینه برای خورشت آلو است، اما بسته به ذائقه می‌توان از انواع دیگر آلو نیز استفاده کرد.

     

     

  • چگونه می‌توان خورشت آلو را بدون روغن تهیه کرد؟

    می‌توان پیاز را با آب پخت و تفت داد، سپس مواد دیگر را اضافه کرد تا خورشت بدون روغن آماده شود.

  • خورشت آلو اسفناج چه طعمی دارد؟

    این خورشت طعمی ملس یا ترش دارد و معمولاً با رب انار خوش‌طعم‌تر می‌شود.

     

     

     

     

     

     

  • چگونه می‌توان خورشت آلو را شیرین‌تر کرد؟

    با افزودن موادی مانند سیب و هویج، خورشت طعمی شیرین‌تر پیدا می‌کند.

  • آیا خورشت آلو را می‌توان با گوشت گوسفندی هم تهیه کرد؟

    بله علاوه بر مرغ، می‌توان از گوشت گوسفندی نیز برای تهیه این خورشت استفاده کرد.

  • مدت زمان پخت خورشت آلو چقدر است؟

    بسته به نوع گوشت، پخت خورشت حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت زمان می‌برد.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد