طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بررسی تفاوت های بین انواع ذرت

ذرت
سرفصل مقاله

معمولا می‌شنویم که به ذرت، «ذرت شیرین» می‌گویند؛ ذرت خوشمزه و تردی که با دانه‌های خوشه‌ای‌اش به خاطر طعم بی‌نظیرش معروف است. چه طرفدار ذرت خالص باشید و از افزودنی ها دوری کنید، چه از طرفداران هر چیزی که به ذرت اضافه می شود، احتمالاً شما ذرت شیرین را به ذرت معمولی ترجیح میدهید. ذرت معمولی که به آن ذرت دندانه دار یا ذرت گاو نیز می‌گویند، نوعی ذرت است که به گاو و دیگر دام ها داده می‌شود. تفاوت این دو نوع ذرت کاملا مشهود است.

در نهایت، همه چیز به شیرینی و بافت ذرت بستگی دارد، که به طور هدفمند با توجه به مقصد آن (مصرف انسان، خوراک دام یا طیف گسترده‌ای از محصولات مصرفی) پرورش می‌یابد. ذرت شیرین که برای مصرف انسان پرورش داده می‌شود، قند طبیعی بسیار بیشتری دارد و قبل از اینکه این قند به نشاسته تبدیل شود، خوشه‌های آن زودتر برداشت می‌شوند. دانه‌ها در زیر پوستشان آبدار باقی می‌مانند و با طعم شیرین خود ما را غافلگیر می‌کنند، اما این نوع ذرت تنها بخش کوچکی از ذرت کشت‌شده در آمریکا را تشکیل می‌دهد.

کشاورزان آمریکایی هر ساله حداقل 90 میلیون هکتار ذرت می‌کارند. بخش عمده آن به ذرت دانه‌ای تبدیل می‌شود که به عنوان خوراک دام، روغن پخت و پز، پرکننده‌های غذایی و اتانول سوخت استفاده می‌شود. اگر بخواهید از آن بچشید، بلافاصله تفاوت را متوجه خواهید شد. ذرت دانه‌ای دارای فرورفتگی‌های مشخصی در هر دانه است که در اثر خشک شدن در مزارع به مدت طولانی‌تر از ذرت شیرین ایجاد می‌شود. این امر باعث می‌شود که دانه‌ها به جای اینکه شیرین و آبدار باشند، نشاسته‌ای شوند.

کاربردهای ذرت دانه‌ای

هر چقدر ذرت تازه مزرعه برای انسان ها ناخوشایند به نظر برسد، برخی از محصولات بسیار رایج از آن به دست می‌آیند. آرد ذرت، مَسا، چیپس ذرت، تُرتیا، گِریت و غلات، که همه از ذرت دانه‌ای که کاملا خشک و پودر شده است، درست می‌شوند. در بسیاری از غذاهای دیگر نیز از ذرت به شکل روغن ذرت یا شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده می‌شود. و البته، ذرت در تولید بوربن، یکی از نوشیدنی‌های محبوب آمریکایی، نیز نقش مهمی دارد.

ذرت به عنوان ماده اصلی و غالب در این نوشیدنی، بدون هیچ استثنائی، استفاده می‌شود. اگر حداقل ۵۱ درصد از ترکیبات این نوشیدنی از ذرت نباشد، نام ذرت روی برچسب آن درج نخواهد شد.

ذرت بوداده چیست؟

آمریکایی‌ها به طور کلی بیشترین میزان ذرت را در جهان مصرف می‌کنند. این شامل آن‌هایی می‌شود که به ذرت نوع سوم، یعنی ذرت خوشمزه‌ای که همه عاشق آن هستند، یعنی ذرت بوداده، خیلی علاقه‌مندند. این ذرت از ذرت شیرین و ذرت دانه‌ای متفاوت است و در گروهی به نام ذرت سخت قرار می‌گیرد. وقتی هسته‌های ذرت کاملا خشک می‌شوند و سفت می‌شوند، اغلب روی بلال می‌مانند تا در پاییز و تعطیلات از آنها به عنوان تزئین استفاده شود. اما در مورد ذرت بوداده، مقدار کمی آب داخل پوسته‌ها تحت حرارت منفجر می‌شود و ظرف‌های ما را با خوشمزگی کره‌ای برای تماشای فیلم پر می‌کند. همچنین میتوانید با افزودن چاشنی های پاپ کورن، طعم متفاوت تری را تجربه کنید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد