اگر تا به حال تلاش کردهاید که پاپ کورن با طعم خوشمزه ای که در سینماها تجربه کرده اید درست کنید، احتمالاً متوجه شدهاید که شبیه آنچه میخواهید نمیشود. فرقی نمیکند چقدر به آن کره اضافه کنید، چه میزان نمک بزنید یا از کدام نکات برای بهترین نتیجه پیروی کنید چون باز هم طعم خانگی در آن مشخص است. البته، پاپ کورن خانگی مشکلی ندارد و حتی اگر با دقت آماده شود میتواند سالمتر هم باشد. اما برای کسانی که طعم واقعی پاپ کورن در سینما را میخواهند، باید چاشنی پاپ کورن Flavacol را به آن بیافزایند. همین جزئیات کوچک طعم سینمایی به پاپ کورن خانگی شما میبخشد.

دستور تهیه پاپ کورن خانگی شما احتمالاً شامل مقدار زیادی کره است، اما باید بدانید که در پاپ کورن از کره واقعی استفاده نمیکنند. در عوض، ممکن است از روغن با طعم کره استفاده کنند که جایگزین محبوبی است و طعم کرهای که همه ما به آن عادت داریم، در واقع مصنوعی است. همین موضوع برای نمک هم صادق است؛ ممکن است در خانه دوست داشته باشید از نمک دریایی زیادی استفاده کنید، اما در نهایت متوجه میشوید که نمک به ته ظرف میرود. همه اینها را مدیون فلاواکول هستیم؛ چاشنیای که با افزودن طعم کره و شوری خاص، آن پاپ کورن کلاسیک و خوشمزه را خلق میکند.
فلاواکول چیست؟
برای تهیه پاپ کورن در خانه، بهترین راه خرید فلاواکول و اضافه کردن آن به پاپ کورن تازه است. همچنین، میتوانید پاپ کورن مایکروویو با طعم کره از برندهای مختلف را خریداری کنید. یا اگر قصد دارید همه چیز را از ابتدا آماده کنید، کره خود را شفاف کرده و مقداری نمک دریایی اضافه کنید تا اثر مشابهی حاصل شود.
دستور تهیه پاپ کورن خانگی با چاشنی فلاواکول
تهیه پاپ کورن خانگی با چاشنی فلاواکول (چاشنی پاپ کورن) میتواند تجربهای خوشمزه و شبیه به پاپ کورن سینمایی را برایتان به ارمغان بیاورد. در این قسمت از مقاله سلپز دستور تهیه پاپ کورن سینمایی را آوردهایم:
مواد لازم:
پَر ذرت: ۱/۲ پیمانه
روغن گیاهی (مثل روغن نارگیل یا کانولا): ۲ قاشق غذاخوری
چاشنی فلاواکول: ۱/۲ تا ۱ قاشق چایخوری (بسته به سلیقه شما)
کره ذوب شده (اختیاری): ۱/۴ پیمانه
دستور تهیه:
- آمادهسازی ظرف و روغن:
یک قابلمه بزرگ با درپوش را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید.
روغن را در قابلمه بریزید و بگذارید کامل داغ شود.
- افزودن چاشنی فلاواکول:
چاشنی فلاواکول را به روغن داغ اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در روغن حل شود.
- افزودن دانههای ذرت:
دانههای ذرت را به قابلمه اضافه کنید و آنها را در روغن بچرخانید تا به فلاواکول آغشته شوند.
- پختن ذرت:
درپوش قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا ذرتها شروع به ترکیدن کنند. هر چند وقت یکبار قابلمه را به آرامی تکان دهید تا دانهها نسوزند و همگی به طور یکنواخت بترکند.
- پایان پخت:
وقتی صدای ترکیدنها کمتر شد و فواصل بین آنها بیشتر شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- افزودن کره: (اختیاری)
اگر میخواهید پاپ کورن شما با کره هم طعمدار شود، کره ذوب شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- سرو:
پاپ کورن را در ظرف دلخواه ریخته و بلافاصله سرو کنید.
این پاپ کورن میتواند یک میانوعده خوشمزه و لذتبخش باشد، به خصوص برای تماشای فیلم!