طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

طرز تهیه پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت، یکی از خوش طعم ترین و کامل ترین وعده های غذایی است که به عنوان میان وعده هم سرو میشود. این غذای نیمه فست و فودی و ساده در کشور روسیه ابداع شده و به باقی کشورها راه یافته و دستور پخت آن با توجه به ذائقه و سلیقه مردم در شهرها و کشورهای مختلف متفاوت است. در این مقاله رایج ترین دستور طرز تهیه پیراشکی را به همراه خمیر پیراشکی گوشت و قارچ خانگی را برای آسانی کار در مراحلی مجزا آموزش میدهیم. با مجله سلپز همراه باشید.
بهترین کترینگ مشهد سلپز، آماده خدمت رسانی به شما همشهریان عزیز در تمام نقاط شهر است. برای دیدن منو سلپز و سفارش آنلاین غذا با ما تماس بگیرید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت
سرفصل مقاله

 

پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

مواد لازم برای پیراشکی گوشت مناسب 4 نفر است.

  1. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  2. فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  3. پیاز: ۱ عدد
  4. قارچ: ۲۰۰ گرم
  5. رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  6. آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
  7. پنیر پیتزا ( اختیاری ): ۱۰۰ گرم
  8. نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  9. زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت

  1. مواد لازم برای خمیر پیراشکی مناسب 4 نفر است.
  2. آرد سفید: ۱٫۵ تا ۲ لیوان
  3. تخم مرغ: ۳ عدد
  4. آب ولرم: نصف پیمانه
  5. روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  6. مایه خمیر فوری:۱ قاشق غذاخوری
  7. شکر:۱ قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت

برای تهیه پیراشکی گوشت شما ابتدا بایستی خمیر پیراشکی و سپس مایه پیراشکی را تهیه کنید. پس ابتدا به سراغ تهیه خمیر پیراشکی گوشت میرویم.

مرحله اول

ابتدا بایستی مایه خمیر پیراشکی را تهیه کنیم. برای این منظور مایه خمیر به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم را داخل ظرفی که درب دارد و درب آن کاملا سفت میشود قرار میدهیم. سپس ظرف را در جای گرم انتقال دهید یا آن را داخل یک پارچه کلفت بگذارید. اجازه دهید تا مایه خمیر حباب بزند و آماده شود. حدود 10 دقیقه نیاز به تایم دارید تا مایه خمیر به عمل آید.

مرحله دوم

مایه خمیر را داخل کاسه گود و بزرگی بریزید سپس تخم مرغ ها، نمک و روغن مایه را به محتویات داخل کاسه اضافه کنید. شروع به هم زدن کنید تا کاملا مخلوط و ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله به سراغ آرد های الک شده بروید و در انتهای این مرحله خمیر شما آماده میشود. آرد ها را کم کم به کاسه اضافه کنید و همزمان با دست ورز دهید. بگذارید تا برایتان شرح دهم یک خمیر پیراشکی چه ویژگی هایی بایستی داشته باشد: خمیر پیراشکی در پایان باید کاملا نرم، یکدست و کمی چسبندگی داشته باشد. پس آرد را کم کم اضافه کنید و دقت کنید مقدار آرد زیاد نباشد. خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید و آن را داخل ظرفی که کمی با روغن چرب شده است قرار دهید. روی ظرف یک سلفون یا بکشید و به خمیر حدود یک ساعت استراحت دهید.

سفارش بهترین غذای ایرانی

مراحل طرز تهیه پیراشکی گوشت

مرحله اول

در اولین مرحله به سراغ پیازها بروید. آنها را پوست بگیرید و با چاقو به خوبی خرد و نگینی کنید. سپس در یک ماهی تابه لبه دار کمی روغن بریزید و پیازها را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید با حرارت ملایم پیازها کاملا سبک، نرم و طلایی شود. همچنین ادویه های فلفل و زردچوبه را بر روی پیاز ها بپاشید و هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله به سراغ گوشت های چرخ کرده بروید. آنها را به ماهی تابه و پیازهای تفت داده شده اضافه کنید. اجازه بدهید گوشت ها به خوبی با پیازها سرخ شوند و خامی آنها گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ ها را از یخچال خارج کنید. به خوبی بشویید و داخل صافی قرار دهید تا به خوبی خشک شوند. سپس قارچ ها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و خرد و نگینی کنید. سپس آنها را هم به محتویات ماهی تابه اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید. نکته این مرحله این است که کمی آب لیمو ترش بر روی قارچ ها بریزید و تفت دهید تا قارچ ها سیاه نشوند.

مرحله چهارم

مرحله چهارم اختصاص دارد به فلفل دلمه؛ پس از اینکه فلفل دلمه ها را به خوبی شستشو دادید آنها را خرد و نگینی کنید و به محتویات داخل تابه اضافه و شروع به تفت دادن کنید. اما دقت کنید آب قارچ ها به خوبی گرفته شده باشد.

مرحله پنجم

در مرحله آخر، مواد را به اطراف تابه سوق دهید تا کمی وسط تابه خالی شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. اجازه دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته و رنگ آن باز شود. مواد داخل پیراشکی گوشت شما آماده شد. به همین راحتی
تابه را کنار بگذارید تا مواد خنک شوند و استراحت کنند.

مرحله ششم

خمیر پیراشکی را کمی ورز دهید تا هوای اضافی داخل را خمیر خارج شود. سپس آن را بر روی تخته آشپزخانه با وردنه صاف کنید تا قطر خمیر کم شود. حال بایستی خمیر پیراشکی را با اندازه دلخواه قالب زنی کنیم. می توانید برای این کار از دهانه کاسه یا بشقاب کمک بگیرید.

مرحله هفتم

بر روی هر خمیر قالب زده یک یا چند قاشق از مایه پیراشکی گوشت وقارچ قرار دهید، سپس کمی پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید. سپس لبه خمیر را بر روی مواد برگردانید و یک پیراشکی به حالت نیم دایره تهیه کنید. روی لبه های خمیر را با یک چنگال شکاف های خیلی ریز ایجاد کنید و کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

مرحله هشتم

حالا رومال پیراشکی را تهیه کنید. برای تهیه رومال زرده تخم مرغ به همراه یک قاشق روغن مایع و یک قاشق کنجد یا تخم خرفه ترکیب کنید. رومال را با یک قلمو آشپزی بر روی پیراشکی ها بمالید. یکی از مهم ترین نکات برای تهیه پیراشکی گوشت مجلسی حرفه ای انجام دادن این مرحله است.

مرحله نهم

در این مرحله فر را روی دمای 180 درجه روشن کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و پیراشکی ها را با فاصله داخل فر بگذارید. تهیه پیراشکی گوشت داخل فر آن را به شدت رژیمی و سالم میکند. برای پخت پیراشکی ها داخل فر به آنها 20 تا 30 دقیقه فرصت دهید تا کاملا مغز پخت شوند. پس از اینکه پیراشکی ها آماده شدند به مدت دو دقیقه آنها را گریل کنید تا طلایی شوند.
اما شما می توانید برای تهیه پیراشکی گوشت داخل تابه روغن سرخ کردنی بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد پیراشکی ها را با دقت در داخل روغن سرخ کنید.
پس از پخت پیراشکی آنها را در ظرف مد نظر بچینید و با سس مورد علاقه سرو کنید. به همین راحتی نوش جان!

فوت های کوزه گری تهیه پیراشکی گوشت

برای تهیه پیراشکی گوشت مجلسی نیاز هست نکاتی را رعایت کنید تا پیراشکی شما کاملا مجلسی و خوش طعم شود. در ادامه به معرفی لیست کامل این نکات میپردازیم.

  1. برای خوش عطر شدن پیراشکی گوشت و قارچ میتوایند از اضافه کردن سیر یا آویشن به مایه پیراشکی استفاده کنید. در مرحله اول هنگام تفت دادن پیاز سیر ها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه پیازها تفت دهید. همچنین برای خوش طعم تر شدن پیراشکی میتوانید در
  2. هنگام اضافه کردن فلفل دلمه ای میتوانید هویج و ذرت هم به مایه پیراشکی اضافه کنید.
  3. برای سرو و تزیین پیراشکی گوشت میتوانید از همه صیفی جات موجود در یخچالتان استفاده کنید. تزیین و ظاهر غذا تاثیر بسیار زیادی در افزایش اشتها دارد. بنابراین با انواع سبزی های تازه و انواع سس ها دیس سروتان را زیباتر کنید. همچنین پیچیدن خمیر پیراشکی به اشکال متفاوت میتواند زیبایی پیراشکی را چندین برابر کند.
پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت مجلسی

کالری و ارزش غذایی پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت از دسته غذاهای فست فودی است. ۱۰۰ گرم پیراشکی گوشت 164 کیلو کالری انرژی، 3 گرم کربوهیدرات، 20 گرم پروتئین، 8 گرم چربی دارد.

قند های موجود در پیراشکی گوشت

  • ۱.۱۵ گرم شکرها
  • ۲.۵۹ گرم کربوهیدرات ها
  • ۰.۵۹ گرم فیبر
  • ۰.۰۲ گرم نشاسته

مواد معدنی موجود در پیراشکی گوشت

  • ۴۹۷.۲۱ میلی گرم سدیم
  • ۱۷۴.۲۴ میلی گرم فسفر
  • ۲۱.۸۹ میلی گرم منیزیم
  • ۲.۵۲ میلی گرم آهن
  • ۰.۰۶ میلی گرم منگنز
  • ۰.۱۰ میلی گرم مس
  • ۱۹.۱۳ میکرو گرم سلنیوم
  • ۴.۴۲ میلی گرم روی
  • ۳۵۵.۹۷ میلی گرم پتاسیم
  • ۲۳.۸۶ میلی گرم کلسیم

چربی موجود در پیراشکی گوشت

  • ۰.۹۶ گرم چربی اشباع نشده چندگانه
  • ۳.۱۱ گرم چربی اشباع نشده یگانه
  • ۰.۱۰ گرم امگا 3
  • ۰.۷۸ گرم امگا 6
  • ۲.۹۷ گرم اسیدهای چرب اشباع
  • ۰.۱۷ گرم اسیدهای چرب ترانس
  • ۱۱۶.۰۱ میلی گرم کلسترول
  • ۸.۰۹ گرم چربی ها

ورزش مورد نیاز برای سوزاندن کالری پیراشکی گوشت

  •  ۴۷ دقیقه دوچرخه سواری
  • ۲۱ دقیقه دویدن
  • ۸۲ دقیقه پیاده روی
  • ۲۴ دقیقه ورزش های آبی

جان کلام

پیراشکی گوشت یک غذای نیمه فست فودی و بسیار پرطرفدار است که به عنوان میان وعده و وعده غذایی کامل سرو میشود. برای طبخ رژیمی پیراشکی گوشت بهتر است آن را در فر قرار دهید. در این مقاله صفر تا صد طرز تهیه پیراشکی گوشت به همراه خمیر، مواد لازم، کالری و ارزش غذایی پیراشکی گوشت و … پرداختیم. سپاس از همراهی شما با مجله سلپز.

سوالات متداول

-آیا میتوان با مایه های مختلفی پیراشکی تهیه کرد؟
در واقع مواد داخل پیراشکی میتواند با سلیقه شما متغیر باشد.علاوه بر ترکیب گوشت و قارچ شما میتوانید ازانواع سبزی مانند اسفناج، حبوبات، سویا، مرغ، ژامبون، سوسیس و … پیراشکی تهیه کنید. دستور پخت انواع پیزاشکی ها فقط مواد داخل آن تغییر میکند و در مراحل اول میتوانید به جای سرخ کردن گوشت باقی مواد را سرخ کنید.

-برای پخت و تهیه پیراشکی گوشت و قارچ چقدر نیاز به زمان داریم؟
برای پخت و تهیه پیراشکی گوشت نیاز به 2 الی 3 ساعت زمان لازم دارید.

-آیا میتوان پیراشکی گوشت را به صورت رژیمی تهیه کرد؟
برای پخت رژیمی پیراشکی گوشت میتوانید آنها را در داخل فر با حرارت 180 درجه در مدت زمان 20 دقیقه تهیه کنید و برای طلایی کردن روی پیراشکی میتوانید 2 الی 3 دقیقه به گریل کردن آنها ادامه دهید.

جهت خواندن مقاله طرز تهیه سوپ عدس کلیک کنید. (طرز تهیه سوپ عدس)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

آخرین مقالات

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من