طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین یتیمچه در مشهد

بهترین یتیمچه در مشهد را با بادمجان و گوجه‌فرنگی تازه و حبوباتی که از شب قبل خیس خورده‌اند، به آسانی درست کنید. یتیمچه یکی از غذاهای سنتی و خوش‌طعم مشهد است که با مواد ساده و در زمانی کوتاه تهیه می‌شود. این غذای محلی برای گیاه‌خواران و کسانی که به دنبال وعده‌ای سبک و مقرون‌به‌صرفه هستند، انتخابی ایدئال است. در این مقاله از مجله سلپز بهترین کترینگ مشهد به نحوه پخت این غذا خواهیم پرداخت.

بهترین یتیمچه در مشهد
سرفصل مقاله

 

طرز پخت بهترین یتیمچه در مشهد

یتیمچه یکی از غذاهای ساده و سنتی ایرانی است که در هر گوشه از این سرزمین با طعمی متفاوت و روش پختی خاص تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه، با وجود ترکیبات ساده‌اش، نشان‌دهنده تنوع بی‌پایان آشپزی محلی ایران است. در این مقاله بهترین یتیمچه در مشهد را معرفی می‌کنیم. اگر دوست داشتید نحوه پخت این غذا در شهرهای دیگر را نیز بررسی کنیم، حتماً در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان بزرگ 4 عدد
گوجه‌فرنگی متوسط 2 عدد
سیب‌زمینی متوسط 2 عدد
پیاز زرد بزرگ 1 عدد
سیر 2 تا 3 حبه
فلفل‌دلمه‌ای کوچک 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

مراحل پخت بهترین یتیمچه در مشهد

پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. برای از بین بردن طعم تلخ بادمجان، آن‌ها را حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در ظرفی حاوی آب نمک قرار دهید. سپس آبکشی کرده و کاملاً بشویید. اجازه دهید بادمجان‌ها خشک شوند.

پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس سیر رنده‌شده یا له‌شده را اضافه کنید و به اندازه‌ای تفت دهید که عطر خوش سیر در فضا پخش شود.

بادمجان‌های خشک‌شده و فلفل‌دلمه‌ای خردشده را به قابلمه بیفزایید. مواد را تفت دهید تا بادمجان‌ها طلایی و فلفل‌دلمه‌ای نرم شود.

برای تهیه بهترین یتیمچه در مشهد، باید رب گوجه‌فرنگی خوش رنگ و بویی را به مواد اضافه کنید. سپس پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کرده و آن‌ها را ریز خرد کنید. گوجه‌فرنگی، نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوجه‌فرنگی کاملاً بپزد.

سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند. سپس حدود ۲ تا ۲.۵ لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید غذا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملاً کشیده و مواد مزه‌دار شوند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار بهترین شیش کباب در مشهد نوش جان کنید.

طرز تهیه یتیمچه مشهدی

یتیمچه خوشمزه و ساده را با بادمجان و گوجه فرنگی تازه تهیه کنید.

طرز پخت یتیمچه نیشابوری

در نیشابور علاوه بر مواد بالا از حبوبات نیز استفاده می‌کنند. در این بخش دستور پخت یتیمچه همراه با حبوباتی مانند عدس، لوبیا و نخود را نیز توضیح می‌دهیم. این نسخه مقوی‌تر و یک غذای کامل است که می‌توانید با نان، ماست و سبزی‌های تازه میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • بادمجان: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۴ عدد
  • عدس: ۱/۴ پیمانه
  • نخود: ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا: ۱/۲ پیمانه
  • کشک: به میزان لازم
  • نعناع داغ: به میزان لازم
  • زردچوبه، نمک، فلفل: به میزان لازم
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل پخت بهترین یتیمچه در مشهد با حبوبات

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس، روز بعد نخود و لوبیا را در قابلمه‌ای با آب تازه بپزید. در ۳۰ دقیقه پایانی، عدس را اضافه کنید تا همراه با سایر حبوبات بپزد.

بادمجان‌ها را مشابه با دستور بالا پوست گرفته و به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید و پس از تلخی گرفتن در روغن سرخ کنید. روی بادمجان‌ها کمی دارچین بپاشید.

پیاز را خلالی کرده و تفت دهید و پس از افزودن زردچوبه و فلفل آن را به حبوبات اضافه کنید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را تفت داده و همراه با بادمجان‌های سرخ شده آن را نیز به قابلمه حبوبات اضافه کنید.

کمی نمک و ادویه‌جات (دارچین و فلفل) اضافه کنید و اجازه دهید مواد برای چند دقیقه با هم بجوشند تا طعم‌ها به خورد یکدیگر بروند.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک و نعناع داغ را به میزان دلخواه اضافه کنید.

سفارش بهترین یتیمچه در مشهد

اگر زمان کافی برای پخت و پز و سپس شستن ظرف‌ها ندارید، آسان‌ترین راه، سفارش یتیمچه است. با ثبت سفارش خود از سلپز می‌توانید بدون دردسر از این غذای خوشمزه لذت ببرید. مجموعه سلپز، بهترین کترینگ در مشهد از مواد تازه و با کیفیت برای پخت انواع غذا برای مشتریان خود استفاده می‌کند و شما می‌توانید برای تعداد بالا سفارش خود را به راحتی ثبت کرده و در محل دلخواه تحویل بگیرید. سفارش غذا تعداد بالا در مشهد را به ما بسپارید. برای ثبت سفارش سری به منوی کترینگ سلپز بزنید.

  • چرا بادمجان‌ها را باید در آب نمک قرار داد؟

    قرار دادن بادمجان در آب نمک باعث می‌شود طعم تلخ آن گرفته شود و هنگام پخت روغن کمتری جذب کند.

  • آیا می‌توان سیب‌زمینی را از دستور یتیمچه حذف کرد؟

    بله حذف سیب‌زمینی امکان‌پذیر است، اما سیب‌زمینی به یتیمچه بافتی غنی‌تر و طعمی متعادل‌تر می‌دهد. اگر سیب‌زمینی حذف شود، می‌توانید مقدار گوجه‌فرنگی را کمی افزایش دهید تا غذا غلیظ‌تر شود.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد