طرز تهیه بهترین میرزاقاسمی مشهد
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محبوب شمال ایران و بهخصوص استان گیلان و یکی از 10 غذای خوشمزه ایرانی است. در ادامه طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه را مشاهده میکنید:
مواد لازم برای ۴ نفر:
- بادمجان: ۶ عدد متوسط
- گوجهفرنگی: ۲ عدد متوسط
- تخممرغ: ۲ عدد
- سیر: ۴ حبه
- روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل تهیه
- کباب کردن بادمجانها: بادمجانها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید تا پوست آنها کاملاً ترد شده و طعم دودی بگیرند. پس از کباب شدن، بگذارید کمی سرد شوند و سپس پوست آنها را جدا کنید.
- له کردن بادمجانها: بادمجانهای پوست گرفته را در کاسهای ریخته و با گوشتکوب له کنید تا بافت آنها جدا شود.
- آماده کردن گوجهفرنگیها: گوجهها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آنها بهراحتی جدا شود. سپس آنها را ریز خرد کنید یا رنده بزنید.
- تفت دادن سیر و زردچوبه: در تابهای کمی روغن بریزید و سیر رندهشده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
- اضافه کردن بادمجان و گوجهفرنگی: بادمجانها را به تابه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید. سپس گوجههای رندهشده را بیفزایید و اجازه دهید آب اضافی گوجه تبخیر شود و مواد به روغن بیفتند. (اختیاری: میتوانید رب گوجهفرنگی را نیز اضافه کنید و آن را سرخ کنید تا رنگ و طعم بهتری بگیرد، امّا توصیه نمیکنیم.)
- افزودن تخممرغ: مواد را یک سمت تابه جمع کنید و در قسمت خالی تخممرغها را بشکنید. تخممرغها را هم بزنید تا بپزند، سپس با مواد دیگر مخلوط کنید.
- طعمدهی و سرو: نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. سپس میرزاقاسمی را در ظرف مناسب سرو کرده و در صورت تمایل با کمی تخممرغ نیمرو شده تزیین کنید. در کنار میرزاقاسمی میتوانید بهترین قیمه مشهد را نیز امتحان کنید.
نکاتی برای خوشمزهتر کردن میرزاقاسمی
بهترین میرزاقاسمی مشهد با بهترین مواد اولیه تهیه و آماده میشود. در آشپزخانه سلپز تمامی مواد تازه تهیه و در همان روز پخت میشوند. اگر میخواهید همان طعم رستورانی در خانه ایجاد کنید، باید چند نکته را در نظر داشته باشید:
- بادمجانهای قلمی و خوشرنگ برای میرزاقاسمی مناسبتر هستند. بادمجانهای بدون تخم و گوشتی، طعم بهتری به غذا میدهند.
- استفاده از سیر تازه و باکیفیت، عطر و طعم بینظیری به میرزاقاسمی میبخشد.
- زمانی که برای تهیه بهترین میرزاقاسمی مشهد، بادمجانها را روی شعله میگذارید دقت کنید که پوست کاملاً نسوزد و فقط برشته شود تا بتوانید آن را راحت جدا کنید و در عین حال مغز بادمجان به خوبی پخته شود.
- برخی افراد برای طعم بهتر، مقداری پیاز داغ به میرزاقاسمی اضافه میکنند.
- از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید که آن طعم اصیل را از بین میبرد.
- در برخی مناطق از ماهی شور استفاده میکنند، امّا اگر ماهی دوست ندارید میتوانید این بخش را در نظر نگیرید.
- بهترین شیوه سرو میرزاقاسمی با نان تازه یا برنج کته است.
خرید بهترین میرزاقاسمی مشهد از کترینگ سلپز
با سفارش میرزاقاسمی از کترینگ سلپز، طعم بینظیر این پیشغذای محبوب را با خیال راحت تجربه کنید. سلپز از مواد اولیه تازه و باکیفیت برای تهیه میرزاقاسمی استفاده میکند تا طعم اصیل و خانگی آن حفظ شود. شما میتوانید بهسادگی و از طریق وبسایت سلپز به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کنید و این غذای لذیذ را در کوتاهترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید.