طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین ماکارونی در مشهد

بهترین ماکارونی در مشهد را می‌توانید هم با ته‌دیگ سیب‌زمینی درست کنید، هم با سس سویا و قارچ و هم با گوشت مرغ تازه! فقط لازم است قدم به قدم با دستور پخت آن پیش بروید تا ماکارونی برای ارائه و کشیدن آن آماده شود. ماکارونی از غذاهایی است که سریع آماده می‌شود و هم برای ناهار و هم برای شام گزینه عالی است. در جشن‌های تولید بچه‌ها هم گزینه‌ای مناسب است چرا که هم طعم خوبی دارد و کودکان دوست دارند و هم با رنگ و لعابش ظاهری بامزه به جشن می‌دهد.

اگر برای جشن و مهمانی به سفارش غذا از کترینگ در مشهد نیاز دارید، مجموعه سلپز همواره آماده پاسخگویی و تهیه غذاهای خوشمزه و تازه برای شما است. امّا برای پخت بهترین ماکارونی در مشهد در خانه می‌توانید از دستور پخت‌هایی که در این مقاله برای شما آماده کرده‌ایم استفاده کنید.

بهترین ماکارونی در مشهد
سرفصل مقاله

بهترین ماکارونی در مشهد را بپزیم یا سفارش دهیم؟

اگر برای افراد زیادی قصد دارید تا ماکارونی را تهیه کنید، فقط لازم است با مجموعه کترینگ سلپز مشهد تماس گرفته و با کارشناسان ما در مورد نحوه ثبت سفارش صحبت کنید. به این ترتیب دردسر کمتری نه تنها در پخت غذا، بلکه در شستن ظرف‌ها نیز خواهید داشت. امّا گاهی می‌خواهیم برای همان روز و به مقدار کمتر ماکارونی درست کنیم؛ برای مثال غذا برای اردو مدرسه چی ببریم؟ سالاد ماکارونی! اگر بخواهیم آن را درست کنیم باید چه کار کنیم؟ در ادامه این مقاله طرز پخت بهترین ماکارونی در مشهد را به شما می‌گوییم.

طرز پخت ماکارونی ساده بدون سس

به طبع بهترین ماکارونی در مشهد با سس مخصوص تهیه می‌شود، امّا گاهی به ماکارونی ساده نیاز داریم، برای مثال می‌خواهیم در سالاد ماکارونی استفاده کرده یا آن را در پخت غذایی دیگر به کار ببریم. پس با طرز پخت ماکارونی ساده بدون سس آغاز می‌کنیم.

برای تهیه ماکارونی ساده بدون سس، ابتدا یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و به جوش بیاورید. مقدار مناسبی نمک به آب اضافه کنید. ماکارونی را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل بسته‌بندی آن، تا زمانی که نرم؛ ولی همچنان کمی سفت (آل‌دنته) شود، بجوشانید. سپس ماکارونی را آبکش کنید و مقدار کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید تا به هم نچسبد. می‌توانید در صورت تمایل مقداری سبزی‌ها بخارپز یا کمی پنیر رنده‌شده روی آن بریزید و به‌صورت ساده سرو کنید.

طرز پخت بهترین ماکارونی در مشهد با سویا

بهترین ماکارونی در مشهد را برای 4 نفر با مواد زیر تهیه کنید:

مواد اولیه مقدار
ماکارونی 500 گرم
سویا 250 گرم
سیب‌زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
قارچ 100 گرم
فلفل‌دلمه‌ای 1 عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

برای پخت آن ابتدا، در قابلمه‌ای بزرگ، آب را بجوشانید، نمک و چند قطره روغن اضافه کنید و ماکارونی را حدود 7 دقیقه بپزید. البته، برخی می‌گویند به روغن نیازی نیست و اصل آن است که ماکارونی در آب نمک بپزد. ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب سرد بریزید.

سویا را 20 دقیقه در آب گرم بخیسانید. سپس آبکش کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و جداگانه در روغن سرخ کنید. سویا را با ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن) در روغن تفت دهید. فلفل دلمه‌ای خردشده و قارچ ورقه‌ای را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم خامی آن گرفته شود. سپس سیب‌زمینی سرخ‌شده را اضافه کنید. ته قابلمه کمی روغن بریزید و در صورت دلخواه، ته‌دیگ سیب‌زمینی یا نان بگذارید.

لایه‌ای از ماکارونی، سپس لایه‌ای از مایه سویا را بریزید و این کار را تکرار کنید. دم‌کنی بگذارید و با حرارت ملایم حدود 45 دقیقه ماکارونی را دم کنید.

طرز پخت ماکارونی با سس

ماکارونی را می توان با سس گوجه فرنگی، مرغ یا سویا درست کرد.

طرز تهیه ماکارونی با مرغ

ماکارونی با مرغ یک غذای خوشمزه و مقوی است که می‌تواند برای وعده‌های ناهار یا شام بسیار لذت‌بخش باشد. در ادامه دستور تهیه آن برای 4 نفر را آورده‌ایم:

مواد اولیه مقدار
ماکارونی 500 گرم
فیله یا سینه مرغ 300 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل‌دلمه‌ای 1 عدد متوسط
قارچ 150 گرم
رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
آویشن و پاپریکا به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

 

ماکارونی را مانند دستوری که در ابتدا گفتیم، آماده کنید. مرغ را با قطعات کوچک نگینی یا نواری برش دهید. در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و قطعات مرغ را با زردچوبه، نمک، فلفل و پاپریکا تفت دهید تا کاملاً سرخ و پخته شود. پیازها را ریز خرد کرده و در ماهیتابه دیگری با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا نرم شوند. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند. مرغ تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و ادویه‌ها (نمک، فلفل، آویشن و کمی پاپریکا) را اضافه کنید. در صورت تمایل، می‌توانید نصف پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا سس کمی رقیق شود.

ته قابلمه کمی روغن بریزید و در صورت تمایل، از سیب‌زمینی حلقه‌ای یا نان به عنوان ته‌دیگ استفاده کنید. لایه‌ای از ماکارونی آبکش شده را کف قابلمه بریزید و روی آن مقداری از سس مرغ بریزید. این کار را لایه به لایه تکرار کنید. دم‌کنی بگذارید و قابلمه را با حرارت کم به مدت 30-45 دقیقه روی گاز بگذارید تا ماکارونی دم بکشد.

نکاتی برای پخت ماکارونی

برای پخت بهترین ماکارونی در مشهد، برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید در مرحله آخر کمی زعفران دم‌کرده به سس اضافه کنید. در صورت تمایل، از ذرت یا نخودفرنگی به‌عنوان مواد اضافی برای سس استفاده نمایید. همچنین، دستورهای گفته شده برای پخت ماکارونی‌های شکل دار (پروانه‌ای و…) نیز کاربرد دارد.

  • برای روی ماکارونی از چه پنیری می‌توانیم استفاده کنیم؟

    پنیر پارمزان، چدار یا موزارلا بهترین انتخاب‌ها هستند.

     

     

     

  • ماکارونی همراه با چه خوراکی‌های سرو می‌شود؟

    سالاد فصل، ترشی، ماست یا نان سیر.

  • از کجا بفهمیم رشته ماکارونی مغز پخت شده است؟

    یک رشته را بردارید و گاز بزنید؛ اگر نرم شده باشد؛ ولی کمی سفتی در مرکز آن باقی باشد، مغزپخت است.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد