طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

چاشنی پیری پیری چیست؟ (فلفل پیری پیری)

سرفصل مقاله

اگر با غذاهای پرتغالی یا آفریقای جنوبی آشنایی ندارید، ممکن است در مورد فلفل پیری پیری اطلاعات زیادی نداشته باشید. با این حال، این ترکیب خوشمزه ارزش امتحان کردن را دارد، زیرا راهی فوق‌العاده است تا همه چیز را از کنسرو ساردین تا اردک کبابی امتحان کنید.

چاشنی پیری پیری

ترکیب فلفل پیری پیری، که گاه به نام پری پری هم شناخته می‌شود، به طرز قابل پیش‌بینی‌ای حول محور فلفل شکل گرفته است. این فلفل خشک و له می‌شود و سپس معمولاً با پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز ترکیب می‌گردد. به طور رایج می‌توانید گیاهانی مانند پونه کوهی و ریحان را به همراه کمی نمک بیابید. البته، اجزای این چاشنی می‌توانند بسیار متنوع باشند و مواد اضافی مانند کاین و لیمو نیز ممکن است به همراه گیاهانی مثل آویشن یا گشنیز در آن گنجانده شوند. در برخی موارد، حتی ممکن است کمی شکر سفید یا قهوه‌ای هم دیده شود. با تمام این موارد، چاشنی پیری در اصل ترکیبی از ادویه‌ها و گیاهان است که آن را به انتخابی لذیذ برای انواع غذاهای خوش‌طعم تبدیل می‌کند.

بصورت سنتی، چاشنی پیری در تهیه غذاهایی مثل فرانگو پیری پیری به کار می‌رود، که در آن این چاشنی در ماریناد مرغ استفاده می‌شود و روغن پیری پیری، که یک روغن زیتون طعم‌دار شده است، نیز کاربرد دارد. این چاشنی را می‌توان به عنوان مالش گوشت یا برای چاشنی زدن به غذاهایی از جمله سیب‌زمینی سرخ‌شده، سوپ و پاستا نیز استفاده کرد.

از فلفل تند گرفته تا چاشنی همه کاره در غذاها

فلفل پیری پیری، که به عنوان فلفل قرمز چشم پرنده آفریقایی یا فلفل شیطان قرمز آفریقایی نیز شناخته می‌شود، می‌تواند گرمای قابل توجهی ایجاد کند. این فلفل‌ها در حدود 175000 واحد در مقیاس اسکویل اندازه‌گیری می‌شوند و به طور معمول حدود 20 برابر تندتر از هالاپینوها هستند. اصل این فلفل‌ها به پرتغالی‌ها در دهه ۱۴۰۰ برمی‌گردد که آنها را معرفی کردند، اما با گذشت زمان در کشورهای آفریقایی محبوبیت یافتند. به دلیل تندی بالای این فلفل‌ها، غالباً برای ساخت چاشنی یا سس پری پری استفاده می‌شوند.

استغاده از فلفل پیری پیری در طبخ مرغ

اگر قصد دارید این ترکیب را در خانه آماده کنید، می‌توانید طعم‌ها را براساس سلیقه خود تنظیم نمایید. این کار به شما این امکان را می‌دهد که در صورت تمایل نمک را حذف کنید و بعداً در استفاده از آن کنترل بیشتری داشته باشید. پس از آماده کردن مخلوط، می‌توانید آن را در یک ظرف دربسته برای حداکثر شش ماه نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کند. زمانی که می‌خواهید از این ترکیب در آشپزی استفاده کنید، امتحان کردن آن با مرغ گزینه خوبی است. همچنین می‌توانید برای تنوع، آن را روی سبزیجات برشته، ماهی، میگو، بال، سیب‌زمینی سرخ کرده و حتی برگر نیز بپاشید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من