طعم، عشق و مزه

طعم، عشق و مزه
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد

بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد را با سیب ترش و گوشت خورشتی برای ناهار یا شام همراه با برنج زعفرانی آماده کنید. دستور پخت آن را اگر مرحله به مرحله انجام دهید، خیلی آسان می‌توانید این خورشت خوشمزه سنتی را تهیه کنید. سیب ترش خواص زیادی دارد سرشار از پتاسیم، کلسیم و آهن است؛ به همین خاطر این خورشت مقوی را به همه پیشنهاد می‌کنیم.

بعلاوه سیب ترش کالری کمی دارد و با داشتن فیبر بالا باعث می‌شود تا احساس سیری طولانی‌تری داشته باشید، در نتیجه اگر می‌خواهید کالری خود را کنترل کرده یا در مسیر کاهش وزن هستید، این خورشت یکی از گزینه‌های عالی برای سفرهٔ شما خواهد بود. ترکیب طعم دلپذیر سیب ترش با گوشت خورشتی، به همراه ادویه‌های معطر، این خورشت را به یک غذای اصیل و لذیذ تبدیل می‌کند. برای تهیهٔ این خورشت، کافی است مراحل پخت را به‌دقت دنبال کنید تا نتیجه‌ای عالی بگیرید.

بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد
سرفصل مقاله

طرز تهیه بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد

در این مقاله سلپز مرحله به مرحله آموزش پخت بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد را برای شما آماده کرده‌ایم. برای تهیه آن ابتدا باید مواد زیر را تهیه کنید:

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب ترش ۴ عدد متوسط
لپه نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل پخت خورشت سیب ترش شیرازی

  1. در ابتدا باید لپه را از شب قبل خیس کنید، اگر آن را آماده نکرده‌اید، بهتر است اجازه دهید حداقل چند ساعت خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود.
  2. در مرحله بعد پخت بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد، پیازها را شسته و نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس، گوشت خورشتی را به آن اضافه کرده و آن را نیز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. به مقدار دلخواه زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز و گوشت اضافه کرده و آن را هم بزنید تا ترکیب به خوبی رنگ بگیرید.
  3. مقداری آب به ترکیب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملاً بپزد. بعد از اینکه گوشت مغز پخت شد، لپه‌های خیس خورده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا لپه‌ها نیز بپزند.
  4. در همین حین برای آماده کردن بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد، سیب‌های ترش را شسته و پوست بگیرید و به قطعات متوسط خرد کنید. یکی از سیب‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید تا بتوانید روی خورشت را با آنها تزیین کنید.
  5. در یک تابه جداگانه سیب‌های ترش را با کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
  6. سپس رب گوجه‌فرنگی را به گوشت و لپه اضافه کرده و بگذارید تا کمی بپزد تا خامی رب گرفته شود و خورشت رنگ بگیرید.
  7. سیب ترش‌های تفت داده شده را نیز در این مرحله به خورشت اضافه کنید.
  8. اگر دوست داشتید خورشت شما ترش‌تر شود، مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید و اگر می‌خواهید کمی طعم شیرین پیدا کند کمی شکر به آن اضافه کرده و مزه آن را امتحان کنید تا با سلیقه شما هماهنگ باشد.
  9. در نهایت بگذارید خورشت برای 15 دقیقه جا بیفتد و سپس با برنج زعفرانی آن را سرو کنید.
طرز تهیه خورشت سیب ترش شیرازی

برای پخت خورشت سیب ترش شیرازی به لپه و چاشنی های مختلف نیاز دارید

نکات پخت خورشت سیب ترش شیرازی

چند نکته را در پخت بهترین خورشت سیب ترش شیرازی در مشهد مد نظر داشته باشید:

  • می‌توانید به جای سیب ترش، سیب سبز به کار ببرید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید زعفران دم کرده در خورشت نیز بریزید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری دارچین نیز به خورشت اضافه کنید.
  • این خورشت را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید.

جمع‌بندی

خورشت سیب ترش شیرازی علاوه بر طعم لذیذ خود، دارای خواص متعددی نیز است که به دلیل وجود مواد مغذی موجود در ترکیبات آن هست. شما می‌توانید آن را برای شما یا ناهار بپزید یا برای مهمانی‌ها آن را آماده کنید. برای سفارش غذا تعداد بالا در مشهد بدون دردسر تنها لازم است به منوی کیترینگ سلپز سری بزنید و غذای دلخواه خود را برای مهمانی یا رویداد خود تهیه کنید.

  • آیا خورشت سیب ترش شیرازی کالری بالایی دارد؟

    خیر، این خورشت نسبت به بسیاری از خورشت‌های سنتی دیگر، کالری کمتری دارد، به‌ویژه اگر با گوشت کم‌چرب تهیه شود. همچنین، به دلیل فیبر بالا در سیب ترش، باعث احساس سیری طولانی‌تری می‌شود.

  • خورشت سیب ترش شیرازی را با چه چاشنی‌هایی سرو کنیم؟

    این خورشت معمولاً با برنج زعفرانی، سبزی‌خوردن، ترشی یا سالاد شیرازی سرو می‌شود.

  • چگونه می‌توان خورشت سیب ترش را غلیظ‌تر کرد؟

    اگر می‌خواهید خورشت شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار آب را کمتر کرده یا در انتهای پخت مقداری سیب رنده‌شده اضافه کنید تا بافت خورشت بهتر شود.

  • آیا خورشت سیب ترش را می‌توان فریز کرد؟

    بله اما بهتر است سیب‌ها را در مراحل آخر پخت اضافه کنید، زیرا در صورت فریز شدن، ممکن است بافت خود را از دست بدهند و بیش از حد نرم شوند.

  • چه مدت زمان برای پخت خورشت سیب ترش لازم است؟

    بسته به نوع گوشت، پخت این خورشت حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت زمان می‌برد. اگر از زودپز استفاده کنید، زمان پخت کوتاه‌تر خواهد شد.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد