طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

تفاوت بین ماکارونی اسپاگتی، اسپاگتینی و اسپاگتونی

سرفصل مقاله

اسپاگتی یک غذای اصلی در آشپزی ایتالیایی و به تبع آن، آشپزی ایتالیایی-آمریکایی است. این رشته‌های بلند، باریک و استوانه‌ای به خاطر دلایل مختلف، محبوبیت زیادی در میان میلیون‌ها نفر به عنوان یک شکل محبوب از ماکارونی پیدا کرده است. یکی از دلایل آن، لذت بخش بودن پیچیدن این رشته‌های بلند دور چنگال برای خوردن است. دوم اینکه، غذاهایی که ما از ماکارونی در آنها استفاده می‌کنیم، به کلاسیک‌های محبوب تبدیل شده‌اند برای مثال اسپاگتی و گوشت قلقلی، بولونيز، و کربنارا، فقط چند نمونه هستند.

احتمالا عرض نودل اسپاگتی کلاسیک را می‌شناسید. نه به ضخامت یک طناب، اما نه هم به نازکی یک نخ. نودل‌های باریک و پر حجم، برای سس‌های روان و نازک مناسب‌اند تا نودل‌ها را سنگین نکنند و مانع چرخش آنها با چنگال نشوند. مارینارا، پستو یا مخلوط ساده‌ای از روغن زیتون، سیر و فلفل قرمز تند، گزینه‌های مناسبی هستند. این سس‌ها به اندازه کافی غلیظ هستند که به نودل‌ها بچسبند.

اسپاگتی‌تینی، نوع باریک‌تری از اسپاگتی است که کمتر شناخته شده است.این نوع ماکارونی شبیه رشته است، از کاپلینی (مو فرشته) یا ورمیشل ضخیم‌تر است اما به طور قابل توجهی از اسپاگتی نازک‌تر است. شکل آن هنوز استوانه‌ای و بلند است، اما عرض ظریف و کوچکتر آن برای غذاهای مختلفی نسبت به نسخه ضخیم‌تر مناسب است. فراموش نکنید که این ماکارونی سریع‌تر از اسپاگتی پخته می‌شود و اگر می‌خواهید طعم “آل دنته” اصیل را تجربه کنید، باید حواستان به آن باشد.

مانند رشته فرشته، ماکارونی اسپاگتینی نیز اغلب برای سس های سبک، نازک، روغنی یا دریایی استفاده می شود.سس لابستر سفید با کره، شراب سفید و گوجه فرنگیاین سس خامه‌ای که با این غذا سرو می‌شود، به خوبی برای رشته‌های نازک این غذا مناسب است.دستور پخت راویولی با میگو و سس لیمویی نکته‌ای که باید در مورد اسپاگتی‌تینی به یاد داشته باشید این است که به دلیل نازک بودن، هر رشته فضای کمتری برای جذب آب هنگام جوشیدن دارد، بنابراین ممکن است خشک‌تر شوند. به همین دلیل سس‌های رقیق و مرطوب برای سرو این رشته‌ها مناسب‌تر هستند. این رشته‌ها همچنین برای سوپ یا آبگوشت بسیار مناسب هستند. می‌توانید آن‌ها را در فو یا رامن برای یک شام ترکیبی آسیایی – ایتالیایی امتحان کنید.

اسپاگتی تونی، نوع ضخیم‌تری از اسپاگتی است که قطر آن تقریباً به اندازه بند کفش است، نه نخ. هنوز دراز و گرد است، اما محکم‌تر و ریسمان‌مانندتر شده. قطر بیشتر این نودل‌ها به این معناست که سطح بیشتری در هر یک وجود دارد و در نتیجه، استفاده از چنگال راحت‌تر است.

این رشته ها برای سس‌های غلیظ و تکه‌تکه مناسب‌ترند، رشته‌های نازکتر تکه‌های سس را به خوبی نگه نمی‌دارند و هنگام بلند کردن با چنگال به راحتی از آن جدا می‌شوند. اسپاگتی تونی انتخابی عالی برای سس خامه‌ای و تکه‌های گوشت خوک کربنارا و نسخه گوجه فرنگی آن، آمتریچیانا است. همین امر در مورد راگو (یا بولونیه) نیز صدق می‌کند؛ این رشته‌ها تضمین می‌کنند که هر لقمه به طور مساوی از رشته، گوشت، تکه‌های سبزیجات و سس پر شود. در ایتالیا، حتی رشته‌های پهن و صاف تاگلیاتله، رشته سنتی برای سس راگو (یا بولونیه) است.

حالا که تفاوت انواع ماکارونی را می‌دانید، می‌توانید شکل مناسب را برای غذایتان انتخاب کنید. بسیاری از برندهای ماکارونی به هر نوع از آنها یک شماره اختصاص می‌دهند، اما متأسفانه این شماره‌ها در برندهای مختلف یکسان نیستند. با این حال، به طور کلی، هرچه شماره کوچکتر باشد، ماکارونی نازک‌تر است. ممکن است یافتن ماکارونی در فروشگاه‌های مواد غذایی سخت باشد، اما می‌توانید به راحتی آنها را به صورت آنلاین پیدا کنید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد