طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

طرز تهیه کباب مرغ تابه ای

کباب مرغ تابه ای به صورت کوبیده یکی از کباب های ساده و لذیذ است که در اکثر شهرهای ایران با دستور پخت های متنوع و مواد گوناگونی طبع میشود. این غذای خانگی را میتوانید در مدت زمان کم، در خانه و به صورت مجلسی طبخ کنید. همچنین طعم این کباب خوشمزه را میتوانید با توجه به ذائقه خودتان با ادویه های گوناگون تهیه کنید. در ادامه برای راحتی شما مراحل تهیه کباب مرغ تابه ای به صورت مجزا شرح می دهیم. با مجله سلپز همراه باشید.

کترینگ سلپز مفتخر است به عنوان بهترین کترینگ مشهد در نظرسنجی مردم و مشتریان به شما همشهریان عزیز خدمات ارائه دهد.برای سفارش آنلاین و دیدن منو سلپز با ما تماس بگیرید.

کباب مرغ تابه ای
سرفصل مقاله

مواد لازم برای تهیه کباب مرغ تابه ای

  • سینه و ران مرغ: ۴ تکه
  • پیاز ۱: عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • کره: ۴۰ گرم
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سماق قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا و ادویه مرغ: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه کباب مرغ تابه ای

مرحله اول

در اولین مرحله به سراغ پیازها بروید. آنها را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید. اگر رنده کردن پیاز برایتان کاری دشوار است می توانید آنها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید آنها را به خوبی خرد و کاملا ساطوری کنید. برای انسجام بیشتر کباب بایستی تمام آب پیاز را بگیرید. همچنین سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل کاسه قرار دهید.

مرحله دوم

در مرحله دوم فلفل دلمه ای را رنده کنید و آب آن را به خوبی بگیرید و به همراه ادویه (زعفران دم کرده، سماق قرمز، پاپریکا، ادویه مرغ، نمک و فلفل سیاه)، کره بیرونی آب شده و آب لیمو ترش به محتویات کاسه اضافه کنید. همچنین می توانید ادویه و طعم دهنده های مورد پسند خود را اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله به سراغ گوشت مرغ بروید. گوشت مرغ را از فریزر خارج کنید و به خوبی ضدعفونی و شستشو دهید و داخل صافی قرار دهید تا به خوبی خشک شود. سپس با استفاده از چرخ گوشت یا غذا ساز گوشت ها را چرخ کنید. برای انسجام بیشتر کباب و یکدست شدن خمیر آن بهتر است این کار را دو بار تکرار کنید. پس از اینکه گوشت مرغ را چرخ کردید به همراه پودر سوخاری به محتویات کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

برای تهیه خمیر کباب ابتدا دستانتان را به خوبی بشویید و شروع به ورز دادن محتویات کاسه کنید. به ورز دادن تا 10 دقیقه ادامه دهید تا خمیر کباب شما کاملا نرم و کمی چسبناک شود. سپس یک سلفون روی کاسه بکشید و کاسه را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. اگر عجله دارید می توانید کاسه را به مدت نیم ساعت داخل فریزر استراحت دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه لبه دار را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مایه کباب را از یخچال خارج کنید و در ماهیتابه با قطر کم و یکسان پهن کنید و به مدت 20 الی 30 دقیقه سرخ کنید. هنگامی که یک سمت کباب کمی طلایی و سرخ شد باید آن سمت دیگر کباب را سرخ کنید. برای این کار بهتر است کباب را به تکه های کوچک برش دهید تا هنگام برگرداندن پاره نشود.

مرحله ششم

پس از سرخ شدن کباب روی تابه می توانید داخل ظرف مدنظرتان سرو کنید. برای تزیین و لذیذ تر شدن کباب می توانید کمی زعفران دم کرده به همراه کره ترکیب کرده و روی کباب مرغ با یک قلمو بمالید. برای تزیین کباب هم میتوانید از انواع سس، گوجه فرنگی و سبزی های تازه استفاده کنید.
نوش جان!

کباب مرغ تابه ای

مراحل پخت کباب کوبیده مرغ

کباب مرغ تابه ای با سیب زمینی

برای تهیه کباب مرغ تابه ای اقتصادی و استفاده کمتر از گوشت مرغ میتوانید با استفاده از دستور و مواد زیر و ترکیب سیب زمینی با گوشت مرغ، کباب تابه ای مرغ رستورانی طبخ کنید. با مجله سلپز همراه باشید.

سفارش بهترین غذای ایرانی

مواد لازم برای تهیه کباب مرغ تابه ای با سیب زمینی

  • ران و سینه مرغ: 300 گرم
  • سیب زمینی 2 عدد درشت
  • پیاز 1: عدد درشت
  • سیر 1: حبه درشت
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پودر سوخاری: 1 یا 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 25 گرم

مرحله اول

در اولین مرحله به سراغ پیاز و سیر بروید. آنها را پوست بگیرید و رنده کنید. اگر رنده کردن پیاز برایتان سخت است میتوانید آنها را روی تخته آشپزخانه خرد و نگینی کنید. دقت کنید در انتهای این مرحله بایستی آب پیاز را کاملا بگیرید.
مرحله دوم
در این مرحله به سراغ گوشت مرغ بروید. آنها را به خوبی شستشو دهید و در داخل صافی قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس با استفاده از یک میکسر یا چرخ گوشت آنها را چرخ کنید تا خمیری یکدست داشته باشیم.
مرحله سوم
سیب زمینی ها را به خوبی شستشو دهید و پوست بگیرید. سپس با استفاده از رنده یا غذاساز سیب زمینی ها را خرد کنید و در انتها آب سیب زمینی ها را بگیرید.
مرحله چهارم
در یک کاسه پیازها و مرغ ها و سیب زمینی را با مقداری ادویه (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه زعفران دم کرده) و یک تخم مرغ ترکیب کنید. شروع به هم زدن کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس کم کم پودر سوخاری را به ترکیب اضافه کنید. در انتهای این مرحله خمیر کباب ما بایستی یکدست، منسجم و کمی سفت باشد. اگر مایه خمیر شل بود با افزودن بیشتر پودر سوخاری آنها را سفت کنید. حالا درب کاسه را با یک سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. اگر عجله دارید میتوانید به مدت کمتری در فریزر قرار دهید.
مرحله پنجم
یک تابه لبه دار را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس مایه خمیر را در کف تابه به صورت یکدست پهن و قطر آنها یکسان و کم کنید تا یک سمت کباب کمی پخته و طلایی شود. پس از اینکه سمت زیرین کباب پخته شد آنها در قطعاتی خرد کنید و به سمت دیگر قرار دهید.
دقت کنید اگر حرارت ملایم و کم باشد آب کباب خشک میشود و کباب مرغ شما سفت میشود. پس حتما درب تابه را قرار دهید و حرارت متوسط باشد.
مرحله ششم
برای برای سرو کباب مرغ کمی کره را ذوب کنید و با کمی زعفران دم کرده با کمک یک برس و قلمو بر روی کباب ها قرار دهید. سپس با سبزی های تازه و گوجه فرنگی در ظرف مد نظر کباب های مرغ را تزیین کنید.
کباب مرغ را میتوانید با برنج و نان میل کنید نوش جان!

کباب مرغ تابه ای

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای

فوت های کوزه گری در پخت کباب مرغ تابه ای

در مرحله اول اتمام آب سیب زمینی و پیازها را بگیرید. هر چه خمیر شما سفت تر باشد پخت و سرخ کردن آن راحت تر و بهتر است. برای یکدست کردن بهتر خمیر کباب مرغ، گوشت مرغ و سیب زمینی را دوبار چرخ کنید و به مدت 15 دقیقه آن را با دست ورز دهید و پودر سوخاری را کم کم به خمیر اضافه کنید.

برای انسجام بیشتر کباب کوبیده مرغ آن را به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید و یا اگر عجله دارید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه در فریزر استراحت دهید. برای خوش طعم تر شدن کباب مرغ میتوانید از ادویه های مرغ یا عصاره مرغ در کنار ادویه استفاده کنید.

برای خوش عطر و بو شدن کباب مرغ میتوانید از پودر آویشن به مقدار کم استفاده کنید. برای خشک نشدن آب کباب مرغ حرارت را متوسط قرار دهید و به مدت 20 الی 30 دقیقه شروع به سرخ کردن کباب کنید. اما اگر کباب خشک سلیقه شماست حرارت را ملایم کنید تا آب کباب مرغ کشیده شود.

جان کلام

یکی از کباب های لذیذ بر پایه گوشت سفید و مرغ، کباب کوبیده مرغ تابه ای است. در این مقاله سعی شد تمام نکات مهم در طبخ کباب کوبیده مرغ تابه ای به صورت مجلسی در خانه به صورت مراحل مجزا گفته شود. اگر مهمان دارید کباب مرغ را میتوانید به راحتی در خانه به صورت مجلسی طبخ کنید. سپاس از همراهی پایدار شما با مجله سلپز!

اگر قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا میخواهید کترینگ سلپز در مجالس شما، کنار شماست. کافی است با سلپز تماس بگیرید و سفارش خود را در اسرع وقت درب منزل تحویل بگیرید.

سوالات متداول

برای پخت کباب کوبیده مرغ چقدر زمان لازم است؟

حدود 2 الی 3 ساعت برای پخت کباب کوبیده نیاز به زمان دارید.

کالری و ارزش غذایی کباب کوبیده مرغ چقدر است؟

  1. انرژی (کالری) 105 کیلوکالری
  2. کربوهیدرات 1.25 گرم
  3. پروتئین 15.40 گرم
  4. چربی 3.96 گرم
  5. آب 40.33 گرم
  6. فیبر 0.37 گرم
  7. قند 0.44 گرم
  8. کلسترول 46.44 میلی گرم

آیا میتوان کباب مرغ کوبیده را به صورت رژیمی طبخ کرد؟

بله برای پخت کباب کوبیده مرغ به صورت رژیمی میتوانید آنها را در فر طبخ کنید. برای این کار ابتدا به مدت 15 دقیقه فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس تابه حاوی کباب مرغ را به مدت 20 الی 30 دقیقه در داخل فر قرار دهید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

آخرین مقالات

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من