طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

طرز تهیه رولت مرغ

رولت مرغ، یکی از غذاهای لذیذ، ساده و مجلسی است که در سراسر جهان طبخ میشود و طرفداران زیادی دارد. این غذای مجلسی و شیک برای یک وعده غذایی مناسب است. همچنین یک پیش غذای بسیار محبوب است و میتوانید در مجالس و مهمانی ها این غذا را با برنج و بدون برنج سرو کنید. در ادامه مجله سلپز، به آموزش مرحله به مرحله رولت مرغ به صورت رستورانی می پردازیم با ما همراه باشید.
سلپز بهترین کترینگ مشهد در تمام نقاط شهر آماده خدمت رسانی به شما میباشد.

طرز تهیه رولت مرغ
سرفصل مقاله

 

مواد لازم رولت مرغ سینه و ران مرغ، پیاز، تخم مرغ، هویج آبپز، آرد سوخاری و …
مدت زمان طبخ یک الی دو ساعت
مواد لازم سس رولت رب، پیاز، نمک و فلفل، زردچوبه و روغن

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ

رولت مرغ از مواد ساده و در دسترس اما خوشمزه تهیه میشود. برای پخت این غذا باید سس هم تهیه کنید در ادامه به معرفی مواد لازم تهیه مرغ برای 4 نفر می پردازیم.

  1. سینه و ران مرغ: ۴۰۰ گرم
  2. پیاز: ۱ عدد متوسط
  3. تخم مرغ: ۱ عدد
  4. جعفری: ۱ دسته کوچک
  5. زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  6. هویج آبپز: ۲ عدد متوسط
  7. زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  8. سیر: ۲ حبه (مقدار سیر میتواند به سلیقه شما تغییر کند)
  9. آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  10. نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  11. زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

مواد لازم سس

  1. رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  2. پیاز: ۱ عدد کوچک
  3. نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  4. زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه رولت مرغ در 9 مرحله

در ادامه به شما طرز تهیه رولت مرغ رستورانی را به صورت مرحله به مرحله به شما می آموزیم. برای راحتی شما مراحل تهیه رولت مرغ را به صورت مجزا برایتان شرح میدهیم.

  • مرحله اول

در اولین مرحله تهیه رولت مرغ به سراغ گوشت مرغ بروید. ابتدا ان را به خوبی بشویید و آب آن را بگیرید. سپس گوشت مرغ را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و به خوبی چرخ کنید تا خمیری نرم و یکدست بدست بیاید. بهتر است گوشت مرغ را از ترکیب ران و سینه مرغ تهیه کنید.

  • مرحله دوم

در مرحله دوم به سراغ پیازها و سیرها بروید؛ آنها پوست بگیرید و بشویید. سپس شروع به رنده کردن پیاز و سیر کنید. همچنین میتوانید به جای رنده کردن آنها را روی تخته گوشت به خوبی خرد و نگینی کنید. سعی کنید کمی با دستتان آب پیازها و سیر های خرد شده را بگیرید و آنها را به کاسه حاوی گوشت مرغ چرخ شده اضافه کنید.

  • مرحله سوم

در این مرحله شما باید تمام مواد رولت را مخلوط کنید. پس شروع به پاشیدن ادویه ها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه)، اضافه کردن تخم مرغ، آرد سوخاری و زعفران دم کرده به کاسه حاوی پیازها و گوشت مرغ بپردازید. سپس شروع به هم زدن مواد کنید تا خمیری یکدست و چسبناک بدست بیاید.

  • مرحله چهارم

در این مرحله به سراغ ظرف یا سینی بزرگ تان بروید. روی سطح کار سلفون بکشید و به خوبی چرب کنید. همچنین دستانتان را هم کمی آغشته به روغن و چرب کنید. حالا خمیر رولت را پهن کنید. سعی کنید به شکل مستطیل شروع به پهن کردن و کم کردن قطر مایه رولت کنید.

  • مرحله پنجم

در این مرحله باید مواد میانی رولت را تهیه کنید. جعفری را روی تخته آشپزخانه کاملا ساطوری کنید و به همراه زرشک و هویج خرد شده، در قسمت میانی رولت قرار دهید. در ادامه به کمک سلفون مواد رولت را رول مانند کنید و با دست فشار دهید تا کاملا یکدست و رول مانند شود. سپس باید به رولت استراحت دهید. پس آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. اگر عجله دارید به مدت 15 دقیقه رولت را در داخل فریزر بگذارید.

  • مرحله ششم

در این مرحله باید رولت را سرخ کنید. پس از یخچال خارج کنید و داخل ماهی تابه لبه دار تا نیمه روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود. رولت را از میان سلفون بیرون بکشید و درون کاسه حاوی پودر سوراخی قرار دهید سپس درون تابه بگذارید. حال بایستی هر چند دقیقه رولت را بچرخانید تا به صورت یکدست سرخ شود.

  • مرحله هفتم

در این مرحله باید سس رولت را آماده کنید. پس ابتدا پیاز را نگینی و خرد کنید. درون ماهی تابه کوچک دیگر با حرارت ملایم روغن اضافه کنید و پیازها را تفت بدهید. حواستان باشد اجازه دهید تا پیازها کاملا نرم و سبک شوند. سپس مواد دیگر سس از جمله رب گوجه فرنگی و ادویه ها را به تابه اضافه کنید. به تفت دادن رب گوجه فرنگی ادامه دهید تا رنگ آن باز شود و بوی خامی را کاملا از دست بدهد. در ادامه 1 لیوان آب را به سس اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. حال سس رولت مرغ شما آماده شد.

  • مرحله هشتم

سس را به ماهی تابه حاوی رولت اضافه کنید. برای مغز پخت شدن رولت مرغ با سس، شما به 30 دقیقه الی 45 دقیقه تایم نیاز دارید. حواستان باشد باید حرارت تابه را ملایم کنید و اجازه دهید به کندی سس غلیظ شود.

  • مرحله نهم

رولت پخته شده را از ماهی تابه به آرامی خارج کنید و درون ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. اجازه دهید تا رولت مرغ خنک شود سپس شروع به برش زدن رولت مرغ کنید. برای تزیین هم میتوانید از باقیمانده سس و جعفری استفاده کنید.
به همین راحتی رولت مرغ شما حاضر شد، نوش جان.

سفارش بهترین غذای ایرانی

فوت های کوزه گری طرز تهیه رولت مرغ

برای یکدست شدن مایه رولت مرغ، گوشت مرغ را چندین بار چرخ کنید.
آب پیاز را به خوبی بگیرید و فقط تفاله پیاز را به مواد رولت مرغ اضافه کنید.
برای چسبناک شدن و یکدست شدن خمیر رولت مرغ به مدت 5 دقیقه آن را با دست ورز دهید.
برای بیشتر منسجم شدن رولت مرغ میتوانید چند قاشق آرد به مواد اضافه کنید.
جهت خوش طعم تر شدن رولت مرغ میتوانید ادویه مرغی یا عصاره گوشت مرغ اضافه کنید.

کالری و ارزش غذایی رولت مرغ

این غذای لذیذ جز غذاهای رستورانی و گوشتی است؛ 100 گرم از این غذا، داری ۱۳۴ کیلو کالری انرژی، 2 گرم کربوهیدرات، 15 گرم پروتئین و 8 گرم چربی است.

چربی های موجود در رولت مرغ

  • ۷.۶۵ گرم چربی ها
  • ۳۹.۰۰ میلی گرم کلسترول
  • ۲.۴۸ گرم اسیدهای چرب اشباع
  • ۱.۳۳ گرم امگا 6
  • ۰.۰۶ گرم امگا 3
  • ۲.۸۲ گرم چربی اشباع نشده یگانه
  • ۱.۴۶ گرم چربی اشباع نشده چندگانه

قندهای موجود در رولت مرغ

  • ۱.۷۹ گرم کربوهیدرات ها
  • ۰.۴۳ گرم شکرها
  • ۰.۰۰ گرم فیبر

ویتامین های موجود در رولت مرغ

  • ۰.۰۰ میکروگرم ویتامین
  • ۰.۵۷ میلی گرم ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید)
  • ۰.۳۰ میلی گرم ویتامین ب۶
  • ۰.۰۴ میلی گرم ویتامین ب۱ (تیامین)
  • ۰.۰۶ میلی گرم ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین )
  • ۰.۲۴ میکروگرم ویتامین ب۱۲ (کوبالامین)
  • ۳.۰۰ میکروگرم ویتامین ب9 (فولات)
  • ۰.۵۰ میکروگرم ویتامین K

مواد معدنی موجود در رولت مرغ

  • ۶.۰۰ میلی گرم کلسیم
  • ۰.۳۲ میلی گرم آهن
  • ۸۸۳.۰۰ میلی گرم سدیم
  • ۳۲۴.۰۰ میلی گرم پتاسیم
  • ۰.۶۵ میلی گرم روی
  • ۱۱.۷۰ میکروگرم سلنیوم
  • ۰.۰۷ میلی گرم مس
  • ۰.۰۲ میلی گرم منگنز
  • ۱۷.۰۰ میلی گرم منیزیم
  • ۱۲۱.۰۰ میلی گرم فسفر
  • ۱.۰۰ واحد گروه گوشت

برای سوزاندن کالری دریافت شده از رولت مرغ چقدر ورزش کنم؟

  • ۳8 دقیقه دوچرخه سواری
  • ۱۷ دقیقه دویدن
  • ۶۷ دقیقه پیاده روی
  • ۱۹ دقیقه ورزش های آبی

جان کلام

رولت مرغ یکی ازغذاهای لذیذ و مجلسی با پختی آسان و راحت است. در این مقاله تمام اطلاعات مورد نیاز شما برای تهیه رولت مرغ رستورانی به همراه تمام فوت های پخت آن را به شما آموزش دادیم. سپاس از همراهی شما مجله سلپز

سوالات متداول

  1. زمان موردنیاز برای پخت رولت مرغ چقدر است؟

شما میتوانید رولت مرغ رابین 1 الی 2 ساعت طبخ کنید.

  1. برای انسجام بیشتر رولت مرغ چکار کنم؟

تخم مرغ و آرد سوخاری را فراموش نکنید. آب پباز را به خوبی بگیرید. یک قاشق آرد سفید به مایع رولت اضافه کنید. همچنین زمان استراحت دادن به مایع رولت را درون یخچال بیشتر کنید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

آخرین مقالات

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من