درستکردن تاکو یکی از لذتبخشترین تجربههای آشپزیه؛ مخصوصاً وقتی دستورش از جایی بیاد که عاشق غذا و جزئیاته. ما در کترینگ سلپز همیشه دنبال طعمهایی هستیم که هم متفاوت باشن، هم موندگار. تاکوی گوشت چرخکردهای که در این مقاله معرفی میکنیم، یکی از محبوبترین غذاهاییـه که خیلی از مشتریای ما دنبالش بودن. حالا میخوایم طرز تهیهاش رو با شما به اشتراک بذاریم؛ دقیقاً همونطور که ما تو سلپز آمادهاش میکنیم.
طرز تهیه بهترین تاکو در مشهد
تاکوهای سنتی مکزیکی معمولاً با گوشت برش خورده یا ریشریش شده و مزهدار شده، در داخل نان ذرت نرم سرو میشوند. این تاکوها بینظیر هستند، البته در بخشهای مختلف دنیا، هر کسی سبک و سیاق خود را برای تهیه آنها اختراع کرده است! بهترین تاکو در مشهد را با گوشت چرخ کرده درست کنید. در واقع این دستور محبوبترین گزینه است. در ادامه طرز تهیه آن را همراه با ترکیب ادویه خانگی برای تاکو برای شما خواهیم گفت.
از چه نوع گوشتی برای تاکو استفاده کنیم؟
گوشت چرخکرده کمچرب بهترین گزینه برای تاکو است، زیرا نیازی نیست بعد از پخت روغن اضافی آن را جدا کنید. این گوشت دارای مقدار مناسبی چربی است که طعم بینظیری به غذا میدهد، اما آنقدر چرب نیست که تاکو را روغنی کند. حذف مرحله جدا کردن چربی باعث میشود تهیه این تاکوها سریعتر و آسانتر شود.
اگه گوشتتون چربی بیشتری داره، حتماً بعد از پخت، روغن اضافی رو بگیرید و بعد ادویهها رو اضافه کنید. این دقیقاً همون کاریه که ما توی سلپز انجام میدیم.
مواد لازم برای ادویه تاکو
اجازه دهید اول از همه به سراغ تهیه ادویه بهترین تاکو در مشهد برویم:
- ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
- ۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ۳/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری پونه خشک
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
یکی از رازهای محبوبیت تاکوی ما توی سلپز، ادویه دستساز و اختصاصیه که برای طعمدار کردن گوشت استفاده میکنیم. شما هم میتونید این ترکیب ساده و حرفهای رو توی خونه امتحان کنید.
مراحل تهیه بهترین تاکو در مشهد
در یک ماهیتابه با حرارت متوسط به بالا، گوشت چرخکرده را بریزید و با قاشق چوبی تکهتکه کنید. ادویههای تاکو شامل پودر چیلی، زیره، نمک، پونه، پودر سیر و فلفل را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید. گوشت را حدود ۶ تا ۸ دقیقه بپزید تا قهوهای شود.
حرارت را به متوسط کاهش دهید. سس گوجهفرنگی (۱/۲ پیمانه) و آب (۱/۴ پیمانه) را اضافه کنید و ترکیب کنید. مخلوط گوشت را ۷ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا مقداری از مایعات بخار شوند، اما گوشت همچنان کمی سس دار باشد.
داخل هر نان تاکو، دو قاشق غذاخوری پر از مخلوط تاکو بریزید. به دلخواه، مخلفات مورد علاقهتان را اضافه کنید.
حالا مخلوط تاکوی شما آمادهست؛ عطری شبیه تاکوهای دستساز ما در سلپز!

بهترین تاکو در مشهد را می توانید با مخلفات متنوع آماده کنید
مخلفات پیشنهادی برای تاکو
بهترین تاکو در مشهد را میتوانید با ترشیها و سبزیهای مختلفی نوش جان کنید، امّا آنهایی که بیشتر محبوب هستند شامل موارد زیر میشوند:
- پنیر رندهشده
- کاهوی ریز خردشده
- گوجهفرنگی خردشده
- پیاز قرمز خردشده
- آووکادو ورقهای
- خامه ترش
- گواکاموله
چقدر گوشت تاکو برای هر نفر نیاز دارید؟
اگر از نانهای تاکو تستشده سخت یا آردی کوچک ۶ اینچی استفاده میکنید، برای هر تاکو ۲ قاشق غذاخوری گوشت کافی است. این دستور که با ۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده تهیه میشود، حدود ۱۲ تاکو درست میکند. به طور معمول، برای هر نفر ۳ تاکو در نظر گرفته میشود؛ پس 450 گرم گوشت برای ۴ نفر مناسب است.
ارزش غذایی تاکو چقدر است؟
اگر نگران کالری این غذا هستید، ارزش غذایی هر 1 تاکو را در زیر می توانید ببینید:
- کالری: ۱۲۹
- کربوهیدرات: ۹ گرم
- پروتئین: ۹ گرم
- چربی: ۶ گرم
- سدیم: ۲۶۵ میلیگرم
- فیبر: ۱ گرم
اگر وقت ندارید، سفارش دهید!
اگر دلتون یه تاکوی واقعی میخواد ولی زمان یا انرژی پخت ندارید، کافیه سری به منوی ما توی کترینگ سلپز بزنید. ما همیشه آمادهایم تا خوشطعمترین غذاها رو با بستهبندیهای وکیومشده و بهداشتی در کمترین زمان ممکن به دستتون برسونیم.
جمعبندی
بهترین تاکو در مشهد را در خانه تهیه کرده یا برای مهمانی ها و سفارش غذا به تعداد بالا به سراغ منوی کترینگ سلپز رفته و از میان لیست غذاهای ایرانی، یک غذای خوش طعم دیگر را انتخاب کنید. امیدواریم از این دستور غذا در وقت های آزاد خود استفاده کرده و تاکوهای خوشمزه درست کنید.