ویژگیهای مرغ برای جوجه کباب مجلسی | مرغ با وزن کم و ابعاد کوچک |
بهترین مواد برای طعمدار کردن جوجه کباب | پیاز- فلفل دلمهای- فلفل سیاه-روغن زیتون یا مایع- پودر سیر- پودر پیاز |
بهترین شرایط پخت جوجه کباب | منقل یا باربیکیو با حرارت ملایم |
آماده کردن مرغ برای جوجه کباب
اولین مرحله برای تهیه جوجه کباب، آماده کردن مرغ است. هرچقدر مرغ وزن کمتر و اندازه کوچکتری داشته باشد، جوجه کباب کیفیت بهتری خواهد داشت. در صورتی که مرغ اندازه بزرگی داشته باشد، باید آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. هنگام برش زدن دقت کنید که تکهها نه خیلی نازک باشند و نه خیلی بزرگ و قطور. ابعاد کوچک مرغ بهتر طعمدار میشوند. ویژگی که بهترین جوجه کباب مشهد را از دیگر رقبا متمایز کرده است، همین انتخاب مرغ با کیفیت و طعمدار کردن خوب ان است.
طعمدار کردن جوجهها
مرحلهی بعدی، طعمدار کردن جوجه است. بعضی از مرغها بوی نامطبوعی دارند و به همین دلیل باید آنها را در مواد خواباند. حتی اگر مرغها بدون بو هم باشند، طعمدار کردن جوجهها، در پخت و طعم آنها تاثیر زیادی دارد.
رسمیترین و تشریفاتیترین مدل جوجه کباب، جوجه زعفرانی است. بهترین جوجه کباب در مشهد با توجه به همین اصل و با استفاده از بهترین زعفران مشهد، ترکیبی جادویی و خوش طعم را برای شما فراهم میکند. برای درست کردن یک جوجه کباب زعفرانی، ابتدا تکههای مرغ را در یک ظرف ریخته، سپس با توجه به اندازهی جوجهها، تعدادی پیاز و فلفل دلمهای را خلال کرده و به آن اضافه کنید. حالا نوبت به اضافه کردن ادویههای مختلف است.
بهترین ادویهها برای طعمدار کردن جوجه کباب این مواد هستند: پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز، کمی زنجبیل، و مقدار کمی پودر گشنیز.
فراموش نکنید که انتخاب ادویه تا حد زیادی به ذائقهی شما بستگی دارد. ممکن است شما تعدادی از این ادویهها را دوست نداشته باشید. اما اضافه کردن پودر سیر و فلفل سیاه، طعم خوبی به جوجه کباب میدهد. سعی کنید آنها را حذف نکنید.
سپس مقداری روغن زیتون یا کمی روغن مایع به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت به اضافه کردن زعفران دمکرده است. در آخرین مرحله، کمی نمک و آبلیموی تازه به جوجهها اضافه کرده و سپس روی مواد را پوشانده و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا جوجهها خوب طعمدار شوند.
بسیاری از افراد از خامه، ماست و سس مایونز هم برای طعمدار کردن جوجه زعفرانی استفاده میکنند. این کاملا به سلیقه شما مربوط است. بعضی هم معتقدند نمک باعث سفت شدن و دیرپز شدن جوجه میشود. اما واقعیت این است که روغنی که شما به جوجهها اضافه میکنید، مانع نفوذ نمک به داخل گوشت میشود و در نتیجه تاثیری در پخت جوجهها ندارد. طعم جوجه با ماندن در این مواد همراه با نمک و آبلیمو بهتر خواهد شد.
سفارش بهترین غذای ایرانی
- کیفیت عالی
- برنج ایرانی
- بهترین گوشت
- کباب با زغال
- ته دیگ بی نظیر
به سیخ کشیدن جوجهها
مرحلهی بعدی، به سیخ کشیدن جوجههاست. این مرحله هم در طبخ جوجه تاثیر زیادی دارد. بهتر است تمامی تکههای جوجه در هر سیخ، از یک شکل و با ابعاد یکسان باشند. مثلا تمام قطعات سینه در یک سیخ، تمامی بالها در یک سیخ و به همین ترتیب، جوجهها را آماده کنید. مراقب باشید که پیاز و فلفل دلمهای را کاملا از جوجهها جدا کنید.
قبل از شروع این مرحله، ابتدا اندازهی سیخها را روی منقل یا باربیکیو مشخص کنید. یعنی بدانید که چه مقدار از سیخ روی آتش قرار میگیرد.
سپس تمامی تکههای جوجه را بر اساس این اندازه، کاملا یکدست و منظم به سیخ بکشید. سپس سیخهای جوجه کباب را روی آتش قرار داده و اجازه دهید با حرارت کاملا ملایم و یکدست مغز پخت شوند. دقت کنید وقتی یک سمت جوجهها کاملا پخته شد، سیخها را بچرخانید تا سمت دیگر هم خوب مغز پخت و طلایی شوند.
در آخرین مرحله میتوانید کمی کره را آب کرده و به آن مقداری آبلیمو تازه اضافه کرده و با قلممو روی جوجهها بزنید. اگر سیخ جوجهها را در داخل قابلمه خالی کردهاید، میتوانید این مخلوط را به آنها اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا جوجهها طعم کره و لیمو بگیرند.
حالا باید مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز هم کباب کرده و در کنار جوجه کباب قرار دهید تا ترکیب خوشطعم و خوش رنگ ما کامل شود.
جوجه کباب مجلسی شما آماده است. بهترین جوجه کباب مشهد نیز با یک دورچین بسیار مناسب و خوش آب و رنگ، میتواند زینتبخش مهمانیها و مجالس شما باشد.
اگر در خانه منقل یا باربیکیو نداشته باشید، میتوانید جوجهها را در سیخهای چوبی قرار داده و روی گاز کباب کنید. هرچند که طعم جوجه روی زغال واقعا متفاوت و غیرقابل مقایسه با طبخ آن روی گاز است.
کدام قسمتهای مرغ برای جوجه کباب مناسب است؟
جوجه کباب را معمولا بهصورت با استخوان و بدون استخوان تهیه میکنند. جوجه کباب بدون استخوان را از سینه مرغ یا فیلههای ران مرغ تهیه میکنند. اگر بهدنبال جوجه کباب رژیمی باشید، باید فقط از سینه مرغ برای کباب کردن استفاده کنید. معمولا بال، کتف و ران، از بخشهای چربتر جوجه کباب هستند.
ران مرغ را معمولا به قطعات کوچک با استخوان برش میزنند. گاهی هم ران مرغ بهصورت فیله درآمده و استخوانهای آن جدا میشوند. بالها بخش خوشطعم و پرطرفدار مرغ هستند که برای جوجه کباب، انتخاب بسیاری از افراد است. کتف مرغ هم بخش دیگری است که باید آن را از بال جدا کرده و بهصورت جداگانه کباب کرد. فراموش نکنید که روی قسمتهایی مانند بال یا کتف، یک برش ریز با چاقو بزنید تا جوجه بهتر کباب شود. بهترین جوجه کباب مشهد با در نظر گرفتن تمامی این ریزهکاریها، غذایی خوشطعم به شما ارائه میکند.
بهترین جوجه کباب را از کترینگ سلپز بخواهید
با توجه به سبک زندگیهای آپارتمان نشینی، پختن جوجه کباب در خانه، میتواند چالشهایی را برای شما ایجاد کند. به همین دلیل خرید جوجه کباب آماده، راهی بهتر و بدون دردسر است. کترینگ سلپز، با طبخ باکیفیتترین وبهترین جوجه کباب مشهد، آماده ارائه غذای خوش طعم و به یاد ماندنی به شماست. سلپز جوجه کباب را در مدلهای مختلف، با استخوان، بدون استخوان، خوراک جوجه کباب و جوجه مخصوص برای شما تهیه کرده است.
شما میتوانید جوجه کباب زعفرانی سلپز را با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی تهیه کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
سوالات متداول
آیا نمک و آبلیمو باعث سفت شدن جوجه کباب میشود؟ در صورتیکه قبل از اضافه کردن نمک، به جوجهها کمی روغن زیتون یا مایع اضافه کنید، مانع نفوذ نمک و آبلیمو به داخل جوجه میشود. در این صورت تنها طعم آنها حس میشود و جوجهها سفت نمیشوند.
آیا طعمدار کردن جوجه با ماست باعث عوض شدن طعم آن میشود؟ تا حدودی بله. و نکته دیگر اینکه ماست باعث میشود که رنگ جوجه زعفرانی خیلی زرد نباشد.
برای هر نفر چقدر جوجه باید در نظر بگیریم؟ به صورت استاندارد برای هر نفر ۳۰۰ گرم جوجه بدون استخوان و ۴۰۰ گرم جوجه با استخوان در نظر گرفته میشود. این مقدار را میتوان با توجه به نوع سلیقهی افراد تغییر داد.