طرز تهیه بهترین هویج پلو در مشهد
هویج یکی از سبزیهای بسیار مغذی و پرخاصیت است که نهتنها طعم شیرین و دلپذیری دارد، بلکه فواید زیادی برای سلامت بدن فراهم میکند. مصرف هویج پلو بهعنوان یک غذای سنتی ایرانی، میتواند ترکیبی از مزایای هویج و سایر مواد مغذی این غذا را به بدن برساند. بهترین هویج پلو در مشهد را باید با هویج تازه و ترد ترکیب کرد تا غذایی خوشمزه به دست آورد. اگر هنوز برای پخت ناهار تصمیم نگرفتهاید، به شما پخت این غذا را پیشنهاد میکنیم و دستور پختش را نیز برای شما آماده کردهایم.
مواد لازم برای پخت بهترین هویج پلو در مشهد
هویج پلو اغلب با مرغ پخته میشود؛ اما ما هم دستور با مرغ و هم دستور بدون مرغ آن را برای شما قرار میدهیم تا با خیال راحت قدم به قدم آنها را دنبال کنید. در ابتدا مواد لازم برای پخت هویج پلو با مرغ برای 4 نفر را برای شما آماده کردهایم:
برنج | 4 پیمانه |
سینه مرغ | 500 گرم |
هویج | 5 عدد بزرگ |
پیاز | 2 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
خلال بادام یا پسته برای تزیین | به مقدار دلخواه |
طرز پخت هویج پلو با مرغ مجلسی
حالا به سراغ پخت بهترین هویج پلو در مشهد میرویم. البته اگر سفارش غذا تعداد بالا در مشهد را نیاز دارید، همیشه میتوانید با سلپز در تماس باشید و ما در کمترین زمان و با بهترین مواد غذا را آماده کرده و در بستهبندیهای حرفهای به دست شما میرسانیم.
- سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، یک عدد پیاز خردشده، نمک، فلفل سیاه و دارچین در قابلمهای قرار دهید و روی حرارت بپزید تا کاملاً پخته شود. سپس مرغ را ریشریش یا نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در تابهای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- مرغ خردشده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- هویجها را رنده درشت کرده و به تابه اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا هویجها نرم شوند.
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.
- زعفران دمکرده و در صورت تمایل شکر را به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
- برنج را شسته و در آب و نمک خیس کنید. سپس در آب جوش نیمپز کرده و آبکش کنید.
- در قابلمهای روغن بریزید و تهدیگ مورد نظر را قرار دهید. لایهای از برنج را اضافه کرده و سپس مقداری از مخلوط هویج و مرغ را روی آن بریزید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. لایه آخر باید برنج باشد.
- کره را روی برنج قرار دهید، در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و برنج را روی حرارت ملایم دم کنید.
- پس از دم کشیدن، هویج پلو را در دیس کشیده و با خلال بادام یا پسته تزیین کنید. دیدید چقدر آسان است؟ نوش جان!

هویج پلو را با مواد دلخواه خود تزیین کنید
پخت هویج پلو بدون گوشت
تهیه هویج پلو بدون مرغ یا هر گوشت دیگری نیز امکان پذیر است. شما برای پخت این مدل از بهترین هویج پلو در مشهد به مواد زیر نیاز دارید:
- برنج: ۲ پیمانه
- هویج: ۳ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- زرشک: نصف استکان
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
- زعفران دمکرده: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
- روغن یا کره: به مقدار لازم
برای پخت این غذا برای 4 نفر مانند دستور قبل پیاز را نگینی کرده و در تابه تفت کنید، هویج رنده شده را نیز همراه نمک، فلفل و دارچین به تابه اضافه کرده و تفت دهید. زعفران را نیز دم کرده و اگر دوست داشتید همراه با شکر به تابه اضافه کنید. برنج را آماده کرده و اجازه دهید تا نیم پز شود. پس از آبکش کردن برنج، به صورت لایه لایه مواد را در قابلمه ریخته و اجازه دهید تا برنج سر حرارت کم، دم شود. در صورت تمایل میتوانید به جای زرشک از کشمش پلویی استفاده کنید. برای طعم بهتر، میتوانید از خلال بادام یا پسته نیز در تزیین به کار ببرید.
امیدواریم این دستور بهترین هویج پلو در مشهد برای شما مفید بوده باشد و در صورتی که هر سوالی دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.