طعم، عشق و مزه

طعم، عشق و مزه
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین خورشت کنگر در مشهد

بهترین خورشت کنگر در مشهد را با گوشت خورشتی لذیذ، کنگر، رب، سبزی و ادویه‌های لازم را در عرض 2 ساعت بپزید. البته اگر از گوشت مرغ استفاده کنید در حدود 1.5 ساعت طول می‌کشد تا پخته و آماده شود. خورشت کنگر از غذاهای سنتی ایران است که بیشتر در بهار و تابستان تهیه می‌شود چرا که در این فصل‌ها کنگر تازه را می‌توانید در بازار پیدا کنید. در این مقاله از مجله سلپز قصد داریم تا نحوه پخت این خورشت خوشمزه را به شما بگوییم. اگر زمان کافی برای پخت آن ندارید، نگران نباشید همواره می‌توانید برای مهمانی یا دورهمی خود غذاهای خوش طعم دیگری از منوی کترینگ سلپز در مشهد تهیه کنید.

بهترین خورشت کنگر در مشهد
سرفصل مقاله

مواد لازم برای پخت بهترین خورشت کنگر در مشهد

همان طور که گفتیم در لیست غذاهای ایرانی، خورشت کنگر از غذاهای اصیل و سنتی است که به دلیل طعم بی‌نظیر و خواص خود، طرف‌دارهای زیادی دارد. بهترین خورشت کنگر در مشهد را با ترکیب کنگر با سبزی‌های معطر، گوشت و چاشنی‌های مختلف که در ادامه معرفی می‌کنیم می‌توانید تهیه کنید. البته، خورشت کنگر را می‌توان به دو روش تهیه کرد: یکی با سبزی‌های معطر مانند جعفری و نعناع و دیگری با رب گوجه‌فرنگی و لپه که دومی حالتی شبیه به خورشت قیمه پیدا می‌کند. مواد لازم برای هر دو روش پخت بهترین خورشت کنگر در مشهد را در ادامه آورده ایم.

مواد لازم برای روش اول برای 6 نفر:

کنگر ۶۰۰ گرم
گوشت خورشتی یا مرغ ۴۰۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیموعمانی ۴ عدد
روغن‌مایع به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
آب حدود ۱ لیتر
طرز تهیه خورشت کنگر

خورشت کنگر را به دو روش میتوان تهیه کرد

تهیه بهترین خورشت کنگر با سبزی‌های معطر

کنگر تازه تیغ دارد پس اولین کار برای پخت بهترین خورشت کنگر در مشهد، جدا کردن تیغ‌های آن است. سپس، آن را خرد کرده و در آب نمک بگذارید و بعد آبکشی کنید.

  1. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود.
  2. گوشت را همراه با زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  3. در تابه‌ای جداگانه، کنگر خردشده را با کمی زردچوبه در روغن تفت دهید.
  4. جعفری و نعناع را ریز خرد کرده و در تابه‌ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید.
  5. سبزی سرخ‌شده را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. حدود ۱ لیتر آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم‌پز شود.
  7. در ۳۰ دقیقه پایانی، کنگر سرخ‌شده و لیموعمانی را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
  8. بعد از جا افتادن، نمک خورشت را تنظیم کرده و با برنج سرو کنید.

روش دوم پخت خورشت کنگر

روش دوم باعث می‌شود تا خورشت رنگ و حالتی شبیه به خورشت قیمه پیدا کند و برای پخت آن به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

کنگر 600 گرم
گوشت خورشتی یا مرغ 400 گرم
لپه (اختیاری) یک دوم پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
لیموعمانی 4 عدد
روغن‌مایع به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
آب حدود 1 لیتر

برای تهیه این دستور از بهترین خورشت کنگر در مشهد، مانند دستور قبل کنگر را آماده کرده، یعنی تیغ آن را گرفته، در آب نمک بگذارید و سپس آبکشی کنید. پیاز را نیز نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را نیز با زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

اگر دوست داشتید، لپه را نیز می‌توانید به این دستور استفاده کنید. بهتر است لپه را از شب قبل خیس کنید تا به خوبی پخته شود. لپه را نیز با روغن تفت دهید و سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید.

سپس، رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را تفت دهید تا رنگ بگیرد. پس از آن آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت و لپه نیم‌پز شوند.

در تابه جداگانه کنگر را تفت دهید و در وقتی لپه و گوشت نیم‌پز شدند، کنگر را با لیموعمانی به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. نمک و فلفل خورشت را نیز با سلیقه خود تنظیم کنید.

به جای رب گوجه می‌توانید از رب انار استفاده کنید تا خورشت شما طعمی ترش‌تر بگیرد. همچنین، در هر دو روش دقت داشته باشید که خورشت باید با حرارت ملایم پخته شود تا کاملاً جا بیفتد.

جمع‌بندی

در این مقاله سلپز دو دستور پخت بهترین خورشت کنگر در مشهد را برای شما گفتیم. خورشت کنگر یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که بیشتر در فصل بهار و تابستان تهیه می‌شود. دو روش مختلف پخت: یکی با سبزی‌ها معطر و دیگری با رب گوجه و لپه. هر دو روش طعم بی‌نظیری دارند و با گوشت خورشتی یا مرغ قابل تهیه هستند.

  • آیا می‌توان خورشت کنگر را بدون گوشت تهیه کرد؟

    بله، می‌توانید گوشت را حذف کرده و از قارچ یا پروتئین‌های گیاهی برای جایگزینی استفاده کنید.

  • چطور می‌توان تلخی لیموعمانی را کاهش داد؟

    قبل از استفاده، لیموعمانی را با چاقو سوراخ کنید و چند دقیقه در آب گرم بخیسانید.

  • چه جایگزینی برای لپه در روش دوم وجود دارد؟

    می‌توانید از عدس یا نخودفرنگی برای ایجاد تنوع در طعم خورشت استفاده کنید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد