طرز تهیه بهترین پاستا آلفردو در مشهد
برای تهیه یک پاستا آلفردو خامهای علاوه بر پاستا مخصوص، به کره، خامه و پنیر رومانو و پارمزان نیاز خواهید داشت. میخواهیم بهترین پاستا آلفردو در مشهد را به سبک کلاسیک توضیح دهیم که هم به عنوان پیش غذا قابل سرو است و هم به عنوان غذای اصلی. میتوانید آن را همراه با بروشتای بالزامیک، نان سیر تست شده، گل کدو حلوایی سرخ شده سرو کرده یا سالاد سزار و ریزوتوی قارچ گورمت را امتحان کنید.
مواد لازم برای بهترین پاستا آلفردو در مشهد
شما برای تهیه این دستور پخت برای 6 نفر به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
- ۲۴ اونس پاستای خشک فتوچینی
- یک فنجان کره
- سهچهارم پینت (حدود ۳۵۴ میلیلیتر) خامه سنگین
- نمک و فلفل (به مقدار لازم)
- یک ذره نمک سیر
- سهچهارم فنجان پنیر رومانو رندهشده
- نصف فنجان پنیر پارمزان رندهشده
دستور پخت پاستای آلفردو خامهای
این دستور پخت بسیار آسان است، ابتدا تمام مواد اولیه را آماده کنید. قابلمهای بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید. فتوچینیها را به آن اضافه کرده و ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که «آلدنته» شوند بپزید. سپس آبکش کنید. در یک ماهیتابه بزرگ، کره و خامه را روی حرارت کم ذوب کنید. سپس نمک، فلفل و نمک سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را به متوسط افزایش داده و پنیرهای رومانو و پارمزان رندهشده را اضافه کنید. تا زمانی که پنیر ذوب و سس غلیظ شود هم بزنید.
پاستای پختهشده را به سس اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا پوشش یکنواختی داشته باشد. سریعاً سرو کنید.
ارزش غذایی در هر وعده شامل 964 کالری، 61 گرم چربی، 84 گرم کربوهیدارت و 24 گرم پروتئین میشود.

می توانید پاستا آلفردو را بدون مرغ و با قارچ نیز تهیه کنید
دستور پخت پاستا آلفردو با مرغ کمکالری
امّا اگر بخواهید آن را با مرغ امتحان کنید که کالری کمتری هم داشته باشد و همچنان آن حالت غلیظ و خوشمزه را حفظ کند، دستور پخت زیر را امتحان کنید.
مواد لازم برای این دستور برای 2 نفر اندازه گیری شده است.
پاستا سبوسدار | ۱۵۰ گرم |
سینه مرغ بدون پوست و چربی | ۱۵۰ گرم (خرد شده) |
سیر | ۲ حبه (رنده یا خرد شده) |
شیر کمچرب (۱درصد یا بدون چربی) | ۱ پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست یونانی بدون چربی | یک چهارم پیمانه |
آرد کامل یا نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر جوز هندی (اختیاری) | نوک قاشق چایخوری |
جعفری خردشده | برای تزیین |
طرز تهیه بهترین پاستا آلفردو در مشهد با مرغ
مانند دستور قبلی برای تهیه این مدل از بهترین پاستا آلفردو در مشهد، ابتدا باید پاستا را بپزید. در یک قابلمه آب جوش با کمی نمک، پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
در یک تابه نچسب، روغن زیتون را گرم کنید و تکههای مرغ را با کمی نمک و فلفل روی حرارت متوسط بپزید تا طلایی و مغزپخت شوند. سپس آن را از تابه خارج کنید.
در همان تابه، سیر خردشده را کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس شیر و آرد را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
ماست یونانی و پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس کرمی و یکنواخت شود. در صورت تمایل، کمی جوز هندی اضافه کنید.
مرغ پخته و پاستا را به سس اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
پاستا را در بشقاب سرو کنید و روی آن جعفری خردشده بپاشید.
جمع بندی
امیدواریم از این دو دستور پخت بهترین پاستا آلفردو در مشهد لذت ببرید. دقت کنید که پاستای سبوسدار فیبر بیشتری دارد و برای کنترل وزن مناسبتر است. کاهش مقدار پنیر پارمزان کمک میکند کالری کمتری مصرف کنید؛ اما همچنان طعم خوبی داشته باشید. در صورتی که فرصت کافی برای پخت این غذاهای خوش طعم را ندارید تنها لازم است به بخش منوی کترینگ سلپز سری بزنید یا از غذای روز دیدن کنید.