طرز تهیه بهترین کوکو مرغ در مشهد
ناهار چی بپزم؟ بهترین کوکو مرغ در مشهد، یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که میتوانید به روشهای مختلفی آن را آماده کنید. این دستور به شما کمک میکند تا کوکویی خوشمزه و مجلسی تهیه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ: ۱ عدد
- تخممرغ: ۲ عدد
- جعفری یا پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
- آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن مایع: برای سرخ کردن
![طرز تهیه کوکو مرغ](https://solpaz.ir/wp-content/uploads/2024/12/طرز-تهیه-کوکو-مرغ.jpg)
طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی و پنیری
دستور پخت کوکو مرغ
سیبزمینیها را همراه با دو لیوان آب در قابلمهای روی حرارت بگذارید تا بپزند.
سینه مرغ را با کمی زردچوبه و دو لیوان آب در قابلمهای دیگر بپزید.
پس از پخت، سیبزمینیها و مرغ را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را با رنده متوسط رنده کنید.
سیر و پیاز را رنده کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.
جعفری یا پیازچه را خرد کنید و همراه با نمک، زردچوبه، و فلفل سیاه به کاسه حاوی سیبزمینی و مرغ اضافه کنید.
مواد را بهخوبی مخلوط کرده و با دست ورز دهید. سپس تخممرغها را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
اگر زمان دارید، مایه را حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا منسجمتر شود.
یک تابه حاوی روغن داغ آماده کنید. مایه کوکو را به صورت گرد یا مانند کتلت حالت دهید و در روغن سرخ کنید.
برای تردتر شدن کوکو، میتوانید قبل از سرخ کردن، آن را در آرد سوخاری بغلتانید. این بخش از دستور پخت بهترین کوکو مرغ در مشهد اختیاری است؛ اما پیشنهاد میکنیم آن را امتحان کنید.
کوکوها را در ظرف بچینید و با گوجهفرنگی، خیارشور و سبزیها تزئین کنید.
![پخت کوکو مرغ برای شام](https://solpaz.ir/wp-content/uploads/2024/12/پخت-کوکو-مرغ-برای-شام.jpg)
شام خوشمزه و آسان برای 4 نفر: کوکو مرغ
تهیه کوکو مرغ پنیری
برای تهیه بهترین کوکو مرغ در مشهد میتوانید کمی پنیر نیز به ترکیب آن اضافه کنید. این دستور پخت برای تهیه کوکو برای 4 تا 6 نفر مناسب است. انواع کوکوهای دیگر را در لیست 100 غذا ایرانی آسان برای ناهار و شام بخوانید.
مواد لازم:
مرغ پخته | ۲۵۰ گرم (ریز خرد شده) |
پنیر | 150 گرم (پنیر فتا یا پنیر پیتزا) |
سیبزمینی | 2 عدد متوسط (رنده شده) |
تخممرغ | 2 الی 3 عدد |
پیاز | 1 عدد (ریز خرد شده) |
سیر | 1 حبه (ریز یا رنده شده) |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
سبزی معطر | مانند شوید یا جعفری خرد شده |
طرز تهیه کوکو مرغ پنیری
- آمادهسازی مواد: ابتدا، مرغ پخته را ریز خرد کنید و سیبزمینیها را رنده نمایید. پیاز و سیر را هم خرد کنید.
- مخلوط کردن مواد: در یک کاسه بزرگ، مرغ خرد شده، سیبزمینی رنده شده، پیاز، سیر، پنیر، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به خوبی مخلوط کنید. در صورت تمایل، سبزی معطر را نیز اضافه کنید.
- سرخ کردن: در یک تابه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. از مخلوط کوکو به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در تابه بریزید. هر طرف را تا زمانی که طلایی و ترد شود سرخ کنید.
- سرو: کوکوها را روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس میتوانید آنها را با سالاد یا ماست سرو کنید.
سخن پایانی
برای تنوع بیشتر، میتوانید قارچ خرد شده یا هویج رنده شده نیز به مایه کوکو خود اضافه کنید. همچنین، برای تهیه کوکو مرغ رژیمی، آن را به جای ماهیتابه درون فر بپزید تا روغن کمتری مصرف شود. بهترین کوکو مرغ در مشهد را همچنین میتوانید از کترینگ سلپز سفارش دهید. سرآشپزان ما از بهترین مواد اولیه برای پخت انواع غذای سنتی ایرانی استفاده میکنند تا شما بهترین طعمها تجربه کنید.