طعم، مزه و عشق

طعم، مزه و عشق
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین بریانی در مشهد

بهترین بریانی در مشهد که طعم لذیذ و عطر دلپذیری دارد با گوشت تازه، زعفران و زرشک تهیه می‌شود. بریانی از غذاهای خوشمزه‌ای است که در ایران و جهان محبوب شده و به سبک‌های مختلفی می‌توان آن را پخت. در این مقاله از مجله سلپز بهترین کترینگ مشهد سه دستور پخت بریانی را برای شما آماده کرده‌ایم. ما را در این مقاله همراهی کنید تا مواد لازم و نکات مهم در پخت این غذا را به شما بگوییم.

بهترین بریانی در مشهد
سرفصل مقاله

طرز تهیه بهترین بریانی در مشهد

ناهار چی بپزم؟ اگر می‌خواهید یک غذای جذاب و معروف برای ناهار درست کنید، به شما دستور پخت بهترین بریانی در مشهد را سفارش می‌کنیم. بریانی را می‌توان خیلی ساده با گوشت درست کرده یا با افزودن کمی سبزی آن را سالم‌تر و مقوی‌تر کرد. سه دستور پخت را برای شما آماده کرده‌ایم که یکی از آنها به سبک اصفهانی است.

پخت بریانی اصفهانی

برای پخت بریانی به آن شیوه‌ای که در اصفهان پخت می‌شود، مواد زیر را برای 4 نفر آماده کنید:

  • گوشت گوسفندی (سردست): ۱ کیلوگرم
  • دنبه گوسفندی: ۲۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک و خلال بادام: هر کدام نصف پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم

طرز پخت بریانی اصفهانی

گوشت و دنبه را به قطعات متوسط خرد کنید. با پیاز خرد شده، ادویه‌ها و آب در قابلمه بپزید تا نرم شود.

سپس، گوشت و دنبه پخته شده را چرخ کنید.

گوشت چرخ شده را با زعفران، زرشک و خلال بادام مخلوط کنید.

حالا مخلوط را در تابه‌ای با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

بریانی آماده است و شما می‌توانید آن را با نان، پیاز و ترشی سرو کنید. می‌توانید از کمی جگر سفید برای طعم بهتر استفاده کرده و برای رنگ‌دهی بیشتر نیز کمی زعفران بیشتری اضافه کنید.

پخت بریانی به سبک هندی

شما می‌توانید بهترین بریانی در مشهد را به سبک هندی نیز آماده کنید. بریانی هندی با استفاده از برنج باسماتی و ادویه‌های خاص هندی، یکی از غذاهای محبوب جهان است.

طرز تهیه بریانی مقوی

بریانی را می توانید با مرغ و سبزیجات نیز درست کنید.

مواد لازم برای پخت:

  • گوشت (مرغ، گوسفند یا بز): ۵۰۰ گرم
  • برنج باسماتی: ۳ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • ماست: نصف پیمانه
  • ادویه‌ها: زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز، دارچین، هل، زیره، گشنیز
  • زعفران دم کرده
  • روغن یا کره: به مقدار لازم

مراحل پخت بریانی هندی

گوشت را با ماست و ادویه‌ها مخلوط کنید و حداقل یک ساعت استراحت دهید.

سپس، پیازها را طلایی کنید و گوشت مزه‌دار شده را اضافه کنید.

به گوشت کمی آب اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید.

هم‌زمان برنج را نیم‌پز آماده کنید.

در ظرف مناسب، یک لایه برنج و یک لایه گوشت بچینید و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

در نهایت ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید.

برای تزیین از خلال بادام، زرشک و پیاز سرخ شده استفاده کنید.

بریانی مرغ و سبزی

اگر به دنبال یک بریانی سبک‌تر هستید و نمی‌خواهید روغن زیادی استفاده کنید، بهترین بریانی در مشهد را می‌توانید با سینه مرغ و سبزی تهیه کنید.

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
برنج قهوه‌ای یا باسماتی ۳ پیمانه
هویج، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی به مقدار دلخواه
زردچوبه، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، زیره، دارچین به مقدار دلخواه
روغن زیتون و زعفران دم کرده به مقدار کافی

برای تهیه این بهترین بریانی در مشهد، مرغ خرد شده را با ماست، زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه مخلوط کرده و ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سبزی‌ها را با روغن زیتون تفت دهید. مرغ مزه دار شده را به سبزی‌ها اضافه کنید و بپزید. برنج را نیم پز کرده و سپس در ظرف مناسب، برنج، مرغ و سبزی‌ها را لایه‌لایه بگذارید و زعفران اضافه کنید. مانند دستور قبل به مدت 30 دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم دم کند.

  • برای کاهش کالری بریانی چه تغییراتی می توان داد؟

    از ماست کم کالری و سینه مرغ بدون پوست برای پخت بریانی استفاده کنید.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد