طعم، عشق و مزه

طعم، عشق و مزه
بهترین کترینگ مشهد

بلوار صارمی - بین صارمی 16 و 14

بهترین کباب برگ مخصوص مشهد

هترین کباب برگ مخصوص مشهد باید ترد،‌ خوش‌طعم و آب‌دار باشد. کباب برگ یکی از غذاهای مخصوص و مجلسی ایرانی است که در همه دنیا شهرت زیادی دارد. سرآشپزهای مختلف روش‌های خاص خود را برای پخت این کباب دارند. نکته مهم برای طبخ کباب برگ سنتی ایرانی، انتخاب گوشت باکیفیت است. بهترین گوشت برای کباب برگ، گوشت راسته گوسفندی است.

در مرحله بعد باید گوشت‌ها را با فلفل سیاه، پیاز، روغن زیتون و کمی زعفران طعم‌دار کرد. سپس آن‌ها را به سیخ کشیده و روی ذغال کباب کرد. هر کدام از این مراحل،‌ نقش مهمی در کیفیت بهتر کباب برگ دارند که عدم رعایت آن‌ها منجر به سفت شدن گوشت خواهد شد. کترینگ سلپز به عنوان بهترین کترینگ مشهد، یکی از بهترین کباب برگ‌های مشهد را به شما ارائه می‌کند. کباب برگی که با روشی حرفه‌ای طبخ شده است. اگر می‌خواهید در خانه کباب برگ تهیه کنید، ما به شما روش تهیه آن را خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

سرفصل مقاله

طرز تهیه کباب برگ مجلسی به سبک سلپز

در دنیای غذاهای اصیل ایرانی، کباب برگ همیشه جایگاه ویژه‌ای دارد؛ غذایی مجلسی، باوقار و فوق‌العاده خوش‌طعم. اگر تا حالا دنبال بهترین کباب برگ مشهد بوده‌اید، وقتشه با یک ترکیب بی‌نقص آشنا بشید؛ گوشت تازه گوسفندی، خوابانده‌شده در زعفران و پیاز، پخته شده روی ذغال داغ، همراه با گوجه‌ی برشته و لیموی تازه. ما در سلپز این هنر را به اوج رسانده‌ایم.

ویژگی گوشت برای کباب برگ مخصوص گوشت راسته گوسفند، بدون استخوان، بدون چربی
بهترین مواد برای طعم‌دار کردن کباب برگ پیاز رنده شده، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، روغن زیتون یا مایع
ویژگی آتش برای کباب برگ حرارت ملایم، باد زدن آرام، جلوگیری از خشک شدن گوشت

مواد لازم برای تهیه کباب برگ مخصوص مشهد

مواد مورد نیاز مقدار پیشنهادی برای ۴ نفر
گوشت راسته گوسفند ۸۰۰ گرم بدون چربی و استخوان
پیاز رنده شده ۲ عدد متوسط
فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز به مقدار لازم
روغن زیتون یا مایع ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
بهترین کباب برگ مشهد

بهترین کباب برگ مشهد

مراحل طبخ کباب برگ مجلسی در مشهد به سبک سلپز

برای طبخ کباب برگ باید مراحل زیر را طی کنید:

1. انتخاب گوشت مناسب برای کباب برگ

بهترین گوشت برای کباب برگ، گوشت راسته گوسفندی است. گوشت این قسمت ترد و لطیف است و چربی کمی هم دارد. آنچه بهترین برگ مخصوص مشهد را از نمونه‌های دیگر متمایز می‌کند،‌ انتخاب بهترین و باکیفیت‌ترین گوشت گوسفندی است. فراموش نکنید که چربی‌های اضافی نباید در اطراف گوشت کباب برگ باشد. گوشت را به قطعات مناسب برش می‌زنیم. بهتر است که قطر گوشت کمتر از نیم سانتی‌متر و طول آن به اندازه‌ای که قرار است در سیخ قرار بگیرد باشد. پهنای گوشت را به اندازه چهار انگشت در نظر بگیرید.

سفارش بهترین غذای ایرانی

2. طعم‌دار کردن گوشت

در مرحله بعد، گوشت‌ها را در یک ظرف قرار داده و پیاز رنده شده را روی آن بریزید. سپس کمی فلفل سیاه،‌ زعفران دم‌ کرده و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس روی گوشت را پوشانده و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته طلایی: در این مرحله نمک نزنید تا گوشت خشک نشود.

3. به سیخ کشیدن گوشت‌ها

در مرحله بعد باید گوشت‌ها را در سیخ‌های پهن بکشید. دقت کنید که سیخ کاملا از میانه‌ی گوشت رد شود. گوشت‌ها باید در قسمتی از سیخ قرار بگیرند که روی آتش باشد. حالا سیخ‌ها را روی تخته‌ی گوشت قرار داده و با پشت چاقو به آرامی روی آن‌ها بکوبید. باید گوشت کمی پهن‌تر شود تا بهتر بپزد. سپس کمی نمک روی گوشت‌ها بپاشید.

4. کباب کردن گوشت‌ها

آخرین مرحله، قرار دادن گوشت‌ها روی ذغال است. ذغال را از قبل داغ کرده و سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. کباب‌ها را به آرامی باد بزنید تا کم کم بپزد. معمولا اگر گوشت خوب طعم‌دار شده و در یخچال مانده باشد، کمتر از نیم ساعت باید بپزد. کباب برگ نباید خیلی خشک شود. ویژگی بهترین برگ مخصوص مشهد همین نکته است. کبابی که بافتی نرم دارد و اصلا خشک نشده است.

5. دورچین و سرو حرفه‌ای

در کنار کباب برگ می‌توانید گوجه و فلفل کباب کنید. در عین حال، مقداری جعفری، پیاز خام خلال شده، نارنج یا لیمو ترش، ترشی کلم قرمز و کمی خیار شور، می‌تواند دورچین خوبی برای برگ مخصوص شما باشد. کباب برگ را نباید در میان نان قرار داد. نان روغن کباب را گرفته و گوشت خشک و سفت می‌شود. کباب برگ را مستقیم در ظرف قرار داده و با برنج یا نان نوش جان کنید.

چرا کباب برگ سلپز را امتحان کنیم؟

کباب برگ در ظاهر ساده است، اما تهیه آن به دقت، تجربه و مواد اولیه عالی نیاز دارد. کترینگ سلپز، با بیش از ۲۰ سال سابقه، در تهیه کباب‌های اصیل ایرانی تخصص دارد و تمام جزئیات را رعایت می‌کند:

  • گوشت تازه و دست‌چین شده
  • ادویه‌جات و زعفران اصل مشهد
  •  پخت حرفه‌ای روی آتش طبیعی
  •  بسته‌بندی و ارسال به موقع و گرم به درب منزل یا محل برگزاری مراسم

جمع‌بندی

کباب برگ، یکی از خوش‌طعم‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای تشریفاتی و کمی گران‌ قیمت به حساب می‌آید. تهیه این کباب در خانه کار خیلی راحتی نیست. علاوه براین که در آپارتمان‌های امروزی، طبخ کباب مشکلات خاص خود را دارد. پیشنهاد ما به شما،‌ تهیه بهترین برگ مخصوص مشهد از کترینگ سلپز است. کباب برگ این مجموعه از گوشت با کیفیت تهیه شده و با بهترین مواد طعم‌دار شده است. بافت نرم این کباب تجربه امتحان کردن یک کباب برگ مخصوص فراموش نشدنی را به شما هدیه می‌دهد.

سوالات متداول

آیا برای بهتر پخته شدن کباب برگ می‌توان برای طعم‌دار کردن به آن کیوی رنده شده اضافه کرد؟ خیر. کیوی با اینکه باعث ترد شدن گوشت می‌شود،‌ اما بافت گوشت را از بین می‌برد. پس به هیچ عنوان از آن برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده نکنید.

بهترین گوشت برای کباب برگ کدام است؟ گوشت راسته‌ی گوسفند بهترین انتخاب برای کباب برگ است. فراموش نکنید هرچقدر گوسفند جوان‌تر باشد، گوشت تردتری خواهد داشت.

برای کباب برگ، چقدر گوشت برای هر نفر در نظر بگیریم؟ به ازای هر نفر  ۲۰۰ گرم گوشت بدون چربی کافی است.

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سلپز (بهترین کترینگ مشهد)

سفارش آنلاین انواع غذاهای ایرانی با نوشیدنی، مخلفات و دسریجات از بهترین کترینگ در مشهد

گالری سلپز

غذاهای اصلی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

حساب کاربری من

سپلز: بهترین کترینگ مشهد