ویژگی گوشت برای کباب برگ مخصوص | گوشت راسته گوسفند، بدون استخوان، بدون چربی |
بهترین مواد برای طعمدار کردن کباب برگ | پیاز رنده شده، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، روغن زیتون یا مایع |
ویژگی آتش برای کباب برگ | حرارت ملایم، باد زدن آرام، جلوگیری از خشک شدن گوشت |
مراحل طبخ کباب برگ مجلسی
برای طبخ کباب برگ باید مراحل زیر را طی کنید:
انتخاب گوشت مناسب برای کباب برگ
بهترین گوشت برای کباب برگ، گوشت راسته گوسفندی است. گوشت این قسمت ترد و لطیف است و چربی کمی هم دارد. آنچه بهترین برگ مخصوص مشهد را از نمونههای دیگر متمایز میکند، انتخاب بهترین و باکیفیتترین گوشت گوسفندی است. فراموش نکنید که چربیهای اضافی نباید در اطراف گوشت کباب برگ باشد. گوشت را به قطعات مناسب برش میزنیم. بهتر است که قطر گوشت کمتر از نیم سانتیمتر و طول آن به اندازهای که قرار است در سیخ قرار بگیرد باشد. پهنای گوشت را به اندازه چهار انگشت در نظر بگیرید.
سفارش بهترین غذای ایرانی
- کیفیت عالی
- برنج ایرانی
- بهترین گوشت
- کباب با زغال
- ته دیگ بی نظیر
طعمدار کردن گوشت
در مرحله بعد، گوشتها را در یک ظرف قرار داده و پیاز رنده شده را روی آن بریزید. سپس کمی فلفل سیاه، زعفران دم کرده و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس روی گوشت را پوشانده و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. لازم نیست در این مرحله به گوشت نمک بزنید.
به سیخ کشیدن گوشتها
در مرحله بعد باید گوشتها را در سیخهای پهن بکشید. دقت کنید که سیخ کاملا از میانهی گوشت رد شود. گوشتها باید در قسمتی از سیخ قرار بگیرند که روی آتش باشد. حالا سیخها را روی تختهی گوشت قرار داده و با پشت چاقو به آرامی روی آنها بکوبید. باید گوشت کمی پهنتر شود تا بهتر بپزد. سپس کمی نمک روی گوشتها بپاشید.
کباب کردن گوشتها
آخرین مرحله، قرار دادن گوشتها روی ذغال است. ذغال را از قبل داغ کرده و سیخها را روی آن قرار دهید. کبابها را به آرامی باد بزنید تا کم کم بپزد. معمولا اگر گوشت خوب طعمدار شده و در یخچال مانده باشد، کمتر از نیم ساعت باید بپزد. کباب برگ نباید خیلی خشک شود. ویژگی بهترین برگ مخصوص مشهد همین نکته است. کبابی که بافتی نرم دارد و اصلا خشک نشده است.
بهترین دورچین برای کنار کباب برگ
در کنار کباب برگ میتوانید گوجه و فلفل کباب کنید. در عین حال، مقداری جعفری، پیاز خام خلال شده، نارنج یا لیمو ترش، ترشی کلم قرمز و کمی خیار شور، میتواند دورچین خوبی برای برگ مخصوص شما باشد. کباب برگ را نباید در میان نان قرار داد. نان روغن کباب را گرفته و گوشت خشک و سفت میشود. کباب برگ را مستقیم در ظرف قرار داده و با برنج یا نان نوش جان کنید.
جمعبندی
کباب برگ، یکی از خوشطعمترین غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای تشریفاتی و کمی گران قیمت به حساب میآید. تهیه این کباب در خانه کار خیلی راحتی نیست. علاوه براین که در آپارتمانهای امروزی، طبخ کباب مشکلات خاص خود را دارد. پیشنهاد ما به شما، تهیه بهترین برگ مخصوص مشهد از کترینگ سلپز است. کباب برگ این مجموعه از گوشت با کیفیت تهیه شده و با بهترین مواد طعمدار شده است. بافت نرم این کباب تجربه امتحان کردن یک کباب برگ مخصوص فراموش نشدنی را به شما هدیه میدهد.
سوالات متداول
آیا برای بهتر پخته شدن کباب برگ میتوان برای طعمدار کردن به آن کیوی رنده شده اضافه کرد؟ خیر. کیوی با اینکه باعث ترد شدن گوشت میشود، اما بافت گوشت را از بین میبرد. پس به هیچ عنوان از آن برای طعمدار کردن گوشت استفاده نکنید.
بهترین گوشت برای کباب برگ کدام است؟ گوشت راستهی گوسفند بهترین انتخاب برای کباب برگ است. فراموش نکنید هرچقدر گوسفند جوانتر باشد، گوشت تردتری خواهد داشت.
برای کباب برگ، چقدر گوشت برای هر نفر در نظر بگیریم؟ به ازای هر نفر ۲۰۰ گرم گوشت بدون چربی کافی است.