خورشت قیمه، یکی از غذاهای اصیل و نوستالژیک ایرانی است که اگر با دقت و مهارت پخته شود، میتواند به یکی از لذیذترین خاطرههای غذایی شما تبدیل شود. در شهر مشهد، جاییکه غذاهای سنتی ایرانی با احترام و دقت خاصی تهیه میشوند، قیمه سلپز بهعنوان یکی از شاخصترین نمونهها شناخته میشود.
در کترینگ سلپز، ما با ترکیب تکنیکهای حرفهای آشپزی و مواد اولیه باکیفیت، نسخهای خاص از قیمه مشهدی را آماده میکنیم که هم ظاهر مجلسی دارد، هم طعمی اصیل و ماندگار.

بهترین قیمه مشهد را فقط در سلپز پیدا میکنید
مواد مورد نیاز برای تهیه بهترین قیمه مشهد
زمان لازم برای پخت این غذا، ۳ ساعت است. اگر بخواهید این غذای خوش طعم را برای ۴ نفر تهیه کنید، نیاز به موادی دارید که به شرح زیر هستند:
لپه | ۲۵۰ گرم |
گوشت خورشتی | ۶۰۰ گرم |
روغن | نصف یک پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | یک چهارم پیمانه |
گلاب | یک سوم پیمانه |
ادویهها شامل پودر هل، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر جوز هندی | هر کدام یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |

نمونه ای از خورشت قیمه پخته شده توسط کترینگ سلپز
نکته طلایی: استفاده از زعفران اصل، پودر هل تازه و گلاب مرغوب راز عطر متفاوت قیمه سلپز است.
طرز تهیه بهترین قیمه مشهد در سلپز
در ادامه با ما همراه و هم مسیر شوید تا دستور پخت این خورش قیمت خوشمزه و اصیل خراسانی را آموزش دهیم.
- در اولین مرحله از پخت خورشت قیمه مشهدی با طعم و عطر عالی، باید لپهها را قبل از پختن بخیسانید. سپس آنها را در قابلمه ریخته تا با مقداری آب بپزند.
- در این مرحله برای این غذای خوشمزه، باید پیازها را به شکل خلالی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شود.
- پس از پخت پیاز زردچوبه را اضافه کنید
- سپس گوشتهایی که از قبل خرد کرده اید را به پیاز اضافه کنید. کمی گوشت را تفت دهید اما مواظب باشید که زیاد سرخ نشود.
- در این مرحله مابقی ادویهها یعنی فلفل، زنجبیل، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید. سپس چند دقیقه صبر کنید و دوباره گوشتها را تفت دهید تا همه ادویه با گوشت و پیاز آمیخته شود.
- بعد از سرخ شدن گوشت و پیاز به همراه ادویهها، رب را اضافه کنید. دوباره مثل قبل کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و عطر خوشی به مواد گوشت و پیاز بدهد.
- حال لپهای که از قبل پخته و آماده شده است را به محتویات گوشت و پیاز که با ادویه و رب تفت دادهاید، اضافه کنید.
- سپس مقداری آب در قابلمه بریزید تا خورشت قیمه مشهدی شما برای ۲ الی ۳ ساعت بعد از جوش آمدن، با حرارت ملایم بپزد.
- در این مرحله باید مغز لیمو عمانی یا پودر آن را به همراه مقداری نمک، پودر هل و زعفران آماده شده، به خورشت اضافه کنید. اجازه دهید خورشت به آرامی با حرارت ملایم جا بیفتد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب به آن اضافه کنید.
- در مرحله آخر از درست کردن خورشت قیمه مشهدی که طعم و بوی خوش آن کوچه را پر کرده است، مقداری سیب زمینی خلالی خرده کرده و سپس آنها را سرخ نمایید و در کنار خورشت خوشمزهتان تزئین کنید. نوش جان!

سفارش بهترین غذای ایرانی
- کیفیت عالی
- برنج ایرانی
- بهترین گوشت
- کباب با زغال
- ته دیگ بی نظیر
نکات مهم در تهیه بهترین خورشت قیمه مشهد (فوت و فنهای قیمه مشهدی به سبک سلپز)
برخی نکات و فوت و فنهای آشپزی هستند که در سلپز به کار گرفته میشوند تا طعم غذا به یادماندنی شود. این نکات به شرح زیر هستند:
- برای تهیه این خورشت خوشمزه حتما لپهها را ۸ ساعت بخیسانید زیرا با این کار هم نفخ آنها گرفته میشود و هم راحتتر و سریعتر پخته میشوند.
- دومین فوت و فن این خورشت، این است که مقداری گوجه را میکس کنید و بعد سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید زیرا با این کار غذا لذیذتر و جاافتادهتر میشود.
- همچنین برای جا افتادن خورشت قیمت مشهدی بهتر است بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
- در صورتی که از لیمو عمانی استفاده میکنید، لیموها را سوراخ کنید و در داخل کاسه آب قرار دهید تا تلخی آن برطرف شود.
آیا کترینگ سلپز غذا را آنلاین و به درب خانه مشتریان ارائه میدهد؟ بله مشتریان عزیز میتوانند از طریق وبسایت این مجموعه، سفارش خود را ثبت کنند یا با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرند.
بهترین مجموعه غذایی در مشهد برای تهیه قیمه
وقتی به این شهر سفر کنید مایلید غذاهای سنتی شهر مشهد را بچشید. بیشتر گردشگران در تورهای مشهد علاقه زیادی به خوردن غذاهای سنتی و معروفترین غذای این شهر را دارند.
چیزی که طعم و بوی این خورش را با خورش قیمه شهرهای دیگر متمایز میکند، نوع ادویههایی است که در آن استفاده میشود. همچنین در آشپزی، عشق و علاقه نقش مهمی دارد. زمانی که غذا را با علاقه تهیه کنید، قطعا طعم آن نیز بهتر میشود.
در سلپز نیز بهترین قیمه مشهد توسط آشپزان ماهر و با عشق و علاقه تهیه میشود تا طعم بینظیر آن برای مشتریان، همیشه ماندگار باشد. غذای ایرانی یعنی جادویی از عطر و طعم که در سلپز با کیفیت عالی تهیه میشود.
سلپز، بهترین کترینگ غذای مشهد، با تهیه طیف وسیعی از انواع مختلف غذای ایرانی و استفاده از بهترین نوع مواد اولیه، مشغول خدمترسانی به مردم در مشهد است. جادوی این مجموعه طعم و عطری به یاد ماندنی برای مشتریان به جا میگذارد.
همچنین علاوهبر قیمه، در منوی این مجموعه، انواع دیگر غذاهای ایرانی را میتوانید مشاهده کرده و سفارش دهید تا غذای مورد علاقه خود را درب منزل دریافت کنید. سلپز با ۲۰سال تجربه، به یک مجموعه غذایی با کیفیت تبدیل شده است و آشپزهای آن، لذت صرف یک غذای سالم و لذیذ را برای شما رقم میزنند.
پیشنهادات مکمل برای یک ناهار کامل
اگر قیمه مشهدی رو از سلپز سفارش میدید، حتماً این آیتمها رو هم امتحان کنید:
- سالاد شیرازی تازه
- زرشکپلو با مرغ
- تهچین زعفرانی
- ترشی خانگی مخصوص سلپز
- شربت زعفران یا دوغ نعنا
سخن پایانی
چرا این غذا محبوب و خوشمزه است؟ بهترین قیمه مشهد همیشه جزء محبوبترین غذاهای سنتی بوده است. اما همانطور که گفته شد، مهم است که این غذا را از چه مجموعهای تهیه کنید.
سلپز با پیشینهای طولانی و کیفیت عالی آماده خدمترسانی به مشتریان خود است. شما میتوانید برای سفارش غذای آنلاین و تحویل سریع آن، با شمارههای موجود در سایت سلپز در تماس باشید.
سوالات متداول درباره قیمه مشهدی سلپز
قیمه سلپز با چه برنجی سرو میشه؟
تمام خورشتهای ما با برنج ایرانی درجه یک همراه هستن؛ قدکشیده، خوشعطر و دمکشیده.
آیا امکان سفارش قیمه بدون گوشت هست؟
بله، در صورت تمایل میتونید نسخه گیاهی یا نیمهگیاهی قیمه رو هم سفارش بدید.
آیا امکان تحویل گرم در محل وجود دارد؟
کاملاً. سلپز با سیستم بستهبندی وکیوم حرفهای، غذاها را بهصورت گرم و تازه درب منزل یا محل کار شما تحویل میدهد.