لیست 42 غذا با سیب زمینی، راحت و لذیذ
در ادامه لیست 50 غذای راحت و خوش طعم را که ماده اولیه آن سیب زمینی است آورده شده است. دنیای غذا با سیب زمینی انتها ندارد و شما با هر ذائقه ای میتوانید انواع غذاهای لذیذ با سیب زمینی طبخ کنید و از آن لذت ببرید.
- سیب زمینی رتتویی
- پنکیک سیب زمینی
- آلو تیکا
- کوکو رشته ای
- گراتن سیب زمینی
- سیب زمینی بامیه ای
- رولت سیب زمینی
- سمبوسه سیب زمینی
- کوکو سیب زمینی
- سیب زمینی سرخ کرده
- سیب زمینی تنوری
- سیب زمینی شکم پر
- سوپ سیب زمینی
- خوراک لوبیا و سیب زمینی
- کرامبل سیب زمینی
- سالاد اولویه
- یتیمچه با سیب زمینی و بادمجان
- شامی کباب یا کتلت گوشت و سیب زمینی
- چیپس سیب زمینی
- پوره سیب زمینی
- کمپیر سیب زمینی و گوشت ترکیه ای
- کیک سیب زمینی استرالیایی
- شپردز پای یا پای چوپان
- برگر سیب زمینی هندی (باتاتا وادا پاو)
- بورک سیب زمینی
- هَش براون
- سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
- سالاد سیب زمینی با تخم مرغ و سس خردل
- پیراشکی سیب زمینی
- سالاد سیب زمینی و هویج
- کوکوی سوسیس و سیب زمینی
- سیبزمینی و تخم مرغ آبپز
- سیبزمینی سوخاری
- سوسیس و سیبزمینی
- سیبزمینی و پنیر
- سیب پلو
- خوراک سیب زمینی و گوجه
- گراتن سیب زمینی و مرغ
- خوراک سیب زمینی و قارچ
- خورشت گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
- چیپس سیب زمینی
- سیب زمینی سوخاری
بیشتر بدانید: طرز تهیه رولت مرغ
دستور پخت 8 غذا با سیب زمینی
سیب زمینی بسیار راحت با هر موادی ترکیب و طبخ میشود. علاوه بر این سیب زمینی بسیار راحت پوست گرفته میشود و قیمت آن بسیار اقتصادی و از تمام سوپرهای میوه میتوان سیب زمینی خرید کرد . به قول بزرگترها سیب زمینی مانند نان است و وجود آن در هر آشپزخانه ای ضروری است. در ادامه به معرفی دستور پخت 8 غذای راحت با سیب زمینی می پردازیم.
کوکوی سیب زمینی
برای تهیه کوکوی سیب زمینی، بایستی سیب زمینی خام را رنده کنید و با مواد کوکو ترکیب و طبخ کنید. کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که با در دسترس ترین مواد خانه قابل پخت است.
مواد لازم برای تهیه کوکوی سیب زمینی
- سیب زمینی متوسط: 2 عدد متوسط
- تخم مرغ: 4 عدد
- پیاز متوسط: 1 عدد بزرگ
- سبزی شنبلیله: یک قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری: دو قاشق غذاخوری
- کنجد: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز، پودر سیر یا پیاز، ادویه
- روغن سرخ کردنی: یک قاشق غذاخوری
سفارش بهترین غذای ایرانی
- کیفیت عالی
- برنج ایرانی
- بهترین گوشت
- کباب با زغال
- ته دیگ بی نظیر
مراحل طرز تهیه کوکو سیب زمینی
مرحله اول: به سراغ سیب زمینی بروید و آنها را با رنده ریز کنید. همچنین برای رنده کردن میتوانید از میکسر یا غذاساز استفاده کنید. آب سیب زمینی را بگیرید و پیازها را هم رنده کنید.
مرحله دوم: تخم مرغها را شکسته و درون ظرف میکس کنید. سپس پوره سیبزمینی و پیاز را به کاسه اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید. تمام ادویه ها و مواد خشک را به کاسه اضافه کنید و با قاشق به هم بزنید و مواد را به خوبی طعم دار کنید.
مرحله سوم: تابه را چرب کنید و زمان بدهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس مواد کوکو را بریزید و اجازه دهید قسمت زیرین آن طلایی شود. کوکو را تکه کنید و بگذارید روی دیگر کوکو سرخ و پخته شود. نوش جان.
سالاد الویه
سالاد الویه یکی دیگر از غذاهایی است که ماده اصلی آن سیبزمینی است. این سالاد مانند سالاد روسی در کشور روسیه ابداع شده و به کشورها و شهرهای دیگر با دستور پخت های متفاوت راه یافته است.
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه
- سینه مرغ کامل:۱ عدد
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- خیارشور: به ازای هر نفر 1 عدد متوسط
- تخم مرغ: ۴ عدد
- نخود فرنگی: ۱۰۰ گرم
- سس مایونز: به اندازه کافی
- آبلیمو:۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه :به اندازه کافی
مراحل طرز تهیه سالاد الویه
برای تهیه سالاد الویه لازم است تمام مواد سالاد را آبپز کنید. سپس مرغ های آبپز را ریش ریش کنید. سپس سیب زمینی ها را به صورت پوره به مرغ ها اضافه کنید. خیارشور و تخم مرغ را ریز و خرد کنید و با دیگر مواد کاملا ترکیب کنید. با ترکیب کردن مواد سالاد الویه شما را آماده است. برای سرو کردن مواد کافی است سس خود را مزه دار کنید و با مواد ترکیب کنید.
بیشتر بدانید: طرز تهیه کتلت
سوپ سیب زمینی
یکی از غذاهای درمانی و پر از خاصیت سوپ سیب زمینی است. این غذا بسیار ساده، خوشمزه و دستور پخت بسیار راحتی دارد. این غذا یک وعده کامل است و مناسب برای ناهار و شام است.
مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی
- سیب زمینی: ۲ عدد
- هویج: 1 عدد
- شیر: ۲ لیوان
- جعفری: نصف پیمانه
- جو پرک: ۱ پیمانه
- آب مرغ: ۴ لیوان
- پیاز: 1 عدد
- آرد: قاشق غذاخوری
- کره: 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ زمینی
برای پخت سوپ سیب زمینی ابتدا بایستی در یک تابه کره و آرد را تفت دهید تا آرد کمی طلایی شود. سپس در تابه ای دیگر پیاز خرد شده را به همراه ادویه تفت دهید و پس از سبک شدن پیازها آنها را به محتویات قابلمه اول اضافه کنید. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به همراه هویج های خرد شده و جو پرک را به محتویات تابه اضافه کنید. به مدت یک دقیقه تمام مواد را با هم تفت دهید. در آخر 4 لیوان آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سوپ شما به مدت یک دقیقه قشنگ جا بیفتد. نوش جان!
کرامبل سیب زمینی
کرامبل سیب زمینی یا همان پیتزای سیب زمینی یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه و راحت است که مواد آن براحتی در هر منزلی در دسترس است. این غذا برای سرو در میان وعده یا برای شامی سبک مناسب است.
مواد لازم برای تهیه کرامبل سیب زمینی
فیله مرغ کوچک: 1 عدد
تخم مرغ کوچک: 1 عدد
سیب زمینی: 400 گرم یا ۴ عدد متوسط ( یا به ازای هر نفر یک عدد)
پنیر پیتزا: 80 گرم
کره: 1 قاشق غذاخوری
سیر: 1 الی ۲ حبه
آرد سفید:80 گرم
پودر پنیر پارمسان (دلخواه): 1 قاشق غذا خوری
پود سوخاری: به مقدار لازم
رزماری (دلخواه): چند پر
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا: به مقدار لازم
مراحل تهیه کرامبل سیب زمینی
برای پخت کرامبل سیب زمینی، ابتدا مواد داخل یا میانی کرامبل را تهیه میکنیم. ابتدا به سراغ فیله مرغ بروید آن را شستشو دهید و پس از خشک شدن آن را به قطعات کوچک خرد کنید. در تابه به همراه روغن مایع تکه های مرغ را سرخ کنید. اجازه دهید تکه های مرغ کمی طلایی رنگ شوند. میتوانید در این مرحله ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و آن را طعم دار کنید. ادویه های پیشنهادی: پاپریکا و آویشن و کمی فلفل سفید
سپس در تابه جدا سیرها را یا حریره سیر را کمی سرخ کنید. یک لیوان آب مرغ یا آب حاوی عصاره مرغ در تابه بریزید و تکه های مرغ سرخ شده را به تابه اضافه کنید تا کاملا پخته شوند. هنگامی که آب تابه تموم شد پنیر پیتزای رنده شده را بر روی مواد بریزید و شروع کنید به هم زدن تا کاملا ترکیب شوند.
حال به سراغ خمیر کرامبل میرویم، سیب زمینی های آبپز را با رنده درشت رنده کنید و در قالب چرب شده بریزید و وسط قالب را خالی بگذارید. حال مواد میانی را داخل قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در ر اجازه دهید تا کرامبل شما آماده شود. نوش جان!
توپک سیب زمینی
توپک سیبزمینی نیز یک غذای خوشمزه از دسته سوخاریها است که با تمام سلیقههای غذایی سازگار است. این ویژگی به نحوه پر کردن مغز توپکها بستگی دارد. به عبارت دیگر، میتوان مواد داخلی یا مغز توپک را با توجه به سلیقه شخصی پر کرد.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی
سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
پیازچه نگینی شده: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری: ۵ قاشق غذاخوری
آرد سفید:۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک:۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به مقدار کافی
مراحل تهیه توپک سیب زمینی
در ابتدا سیب زمینی را آبپز و سپس با رنده به خوبی نرم و خمیری کنید. سپس مواد داخلی پوتک مانند شوید خشک، پیازچه، هویج نگینی شده، گوشت چرخ کرده یا سوسیس نگینی شده را به خمیر سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعد خمیر توپک را به صورت گرد قلقلی کنید. اگر مایلید در داخل قلقلی های توپک سیب زمینی کمی پنیر پیتزای رنده شده اضافه کنید. توپک های قلقلی را ابتدا در آرد سفید، تخم مرغ و در مرحله آخر در پودر سوخاری بغلتانید. برای پخت رژیمی توپک آن را به مدت 30 الی 40 دقیقه درون فر قرار دهید. توپک سیب زمینی شما آماده شد؛ نوش جان!
سیب زمینی شکم پر
یکی از غذاهای رنگین برای سفره که میتوانید آن را به عنوان یک میان وعده کامل و خوشمزه طبخ کنید سیب زمینی شکم پر است. سیب زمینی شکم پر را میتوانید با انواع مختلفی از مواد پر کنید که بسته به سلیقه و ذائقه شما دارد. در نهایت سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای لذیذ و محبوب است.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی: ۴ عدد بزرگ
تخم مرغ: ۳ عدد
قارچ : ۶ عدد بزرگ
سوسیس، کالباس یا مرغ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱ دسته کوچک
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
مراحل طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
در مرحله اول ابتدا روی سینی های فر کاغذ روغنی پهن کنید و سیب زمینی های شسته شده را به مدت یک الی یک ساعت و نیم در فر قرار دهید. پس از مغز پخت شدن سیب زمینی ها آنها را از فر خارج کنید و سر آنها را جدا کنید و با یک قاشق داخل سیب زمینی ها را خالی کنید.
در مرحله بعد تمام مواد میانی سیب زمینی شکم پر مانند قارچ، فلفل دلمه، سوسیس یا مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده سرخ کنید تا مواد کمی سبک شوند. سیب زمینی های خارج شده را با مواد میانی و ادویه ترکیب کنید و به کمک قاشق درون سیب زمینی های خالی شده قرار دهید و روی آن ها کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید. سپس آنها را به مدت 30 الی 40 دقیقه درون فر گرم شده با حرارت 180 درجه قرار هید. فراموش نکنید که بهتر است سیب زمینی ها به خوبی شستشو دهید و سپس درون فر قرار دهید. سیب زمینی های شکم پر شما آماده شد؛ نوش جان!
خوراک لوبیا چیتی، سیب زمینی و قارچ
خوراک لوبیا و سیب زمینی یکی از غذاهای راحت و کامل برای ناهار و شام است. همچنین خوراک لوبیا را میتوانید بدون سیب زمینی هم طبخ کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا و سیب زمینی
- لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد
- هویج: 1 عدد
- قارچ: ۶_ ۸ عدد
- لیمو ترش: 1 عدد
- سیر: ۱ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
- گلپر: 2 قاشق چایخوری
- روغن: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- دارچین: 2 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد متوسط
مراحل تهیه خوراک لوبیا، سیب زمینی و قارچ
در اولین مرحله به مدت 3 الی 4 ساعت لوبیاها را در داخل آب خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود. سپس در یک تابه لبه دار بزرگ پیازها و سیرها را سرخ میکنیم تا نرم و سبک شوند. گوجه فرنگی ها را خرد کنید و درون تابه بریزید تا آب گوجه ها تبخیر شوند و سپس رب گوجه فرنگی را هم به محتویات داخل تابه اضافه کنیید و شروع به هم زدن کنید تا محتویات کاملا ترکیب شوند. در مرحله بعد لوبیاها را هم داخل تابه بریزید و ابتدا کمی آنها را با مواد سرخ کنید و سپس 5 لیوان آب روی مواد بریزید. به مدت 3 الی 2 ساعت اجازه دهید تا خوراک شما روی حرارت ملایم پخته شود. اگر مایلید که خوراک شما سیب زمینی و قارچ هم داشته باشد، آنها را درون تابه ای دیگر به صورت نگینی بریزید و کمی سرخ کنید و به باقی مواد اضافه کنید. خوراک شما آماده شد؛ نوش جان!
پیراشکی سیب زمینی
یکی از میان وعده های کامل و خوشمزه انواع پیراشکی تهیه شده با سیب زمینی است. این غذا را میتوانید به صورت رژیمی طبخ کنید و با انواع سس آن را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی سیب زمینی
- سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم (اختیاری)
- سوسیس یا گوشت چرخ کرده: 400 گرم (اختیاری)
- خمیر پیراشکی: 1 الی 2 بسته
- جعفری: ۵ قاشق غذاخوری
- کره: ۱۵ گرم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز و پوره کنید. سپس موادی که دوست دارید مانند سوسیس یا گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی ترکیب کنید و در تابه ای به مدت 10 الی 15 دقیقه سرخ کنید. در این مرحله کم کم کره، جعفری و تمام ادویه را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد میانی پیراشکی کاملا سرخ و ترکیب شوند. در مرحله بعد یک الی دو قاشق را درون یک خمیر پیراشکی بریزید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید و با کمک یک چنگال شروع به چنگالی کردن لبه خمیر کنید. برای پخت پیراشکی می توانید آن را به صورت رژیمی درون فر قرار دهید یا درون سرخ کنید. نوش جان!
جان کلام
در این مقاله به معرفی 42 غذای ساده و راحت با سیب زمینی به همراه دستور پخت 8 غذای خوش طعم با سیب زمینی پرداختیم و به صورت کامل جواب سوال “برای ناهار یا شام با سیب زمینی چی بپزیم؟” را دادیم. سپاس از همراهی شما
سلپز بهترین کترینگ مشهد، به پخت با کیفیت انواع غذای ایرانی مانند انواع چلو میپردازد. اگر کیفیت و قیمت دو پارامتر مهم شما برای خرید غذای بیرونی است به شما مژده گونی میدهیم که سلپز این موارد را برای شما به همراه سفارش آنلاین و تحویل درب منزل فراهم کرده است. برای سفارش آنلاین با ما تماس بگیرید.